Stare teme
Korisnikov avatar
By zola
Gresi Vasa mnogo, ali je vec sad odlican igrac. I poenter i asistent. Za dve, tri godine nece praviti ovakve gluposti. I u Megi i u reprezentaciji gotovo ceo teret organizacije igre pada na njegova ledja. Nadam se da ce biti u 12 u seniorskoj reprezentaciji, voleo bih da ga vidim u petorci uz iskusnije igrace
By strelac
Joomla10 napisao:
Kure napisao:Ovaj Mijatović je lud... Ubaci centra indijanac...
Nisam hteo nista da pisem, ipak je covek doveo ekipu do finala, ali... Goreg trenera u zivotu nisam video. Ne volim ga nikako, ovo sto on radi ovim klincima je meni neshvatljivo.

Svaka cast momcima i strucnom stabu na plasmanu u finale.
Goreg trenerera nisi video,ali svaka cast strucnom stabu :lol:

sou si,majke mi :D
Korisnikov avatar
By Peja
Od kako smo formirani (2006) mi smo na cetiri ova prvenstva igrali 3 finala, nadam se da cemo imati dva zlata.
By flameni
U kakvom nam je stanju kosarka, i reprezentativna organizacija posebno, ovo ne da je uspeh nego je pravi podvig.Svaka cast momcima!
Inace, sudije su smradovi, odmah su nam punili centre faulovima, al nema veze, Janker izresavao stvar.Vasa jbteeeeeeee, dodji u Partizan da ostarimo zajedno...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Peja napisao:Od kako smo formirani (2006) mi smo na cetiri ova prvenstva igrali 3 finala, nadam se da cemo imati dva zlata.
Mi smo formirani od 12 veka sto se tice ove moderne istorije,a vodimo poreklo od starih Vincana
Korisnikov avatar
By Peja
MILOS OBILIC napisao:
Peja napisao:Od kako smo formirani (2006) mi smo na cetiri ova prvenstva igrali 3 finala, nadam se da cemo imati dva zlata.
Mi smo formirani od 12 veka sto se tice ove moderne istorije,a vodimo poreklo od starih Vincana
joooj bozeee
By milanezija
MILOS OBILIC napisao:
Jel to sa vikipedije ili si napokon nesto naucio :?:
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
gledao sam samo 4/4 i ono ok je bilo stani pani ali smo uzvukli repu na kraju :D
kakva radost momaka stvarno za divno cudo !

Micic nije lider nikako i to je kraj. ovo cemo izgurati i nadam se dobiti glupe amere sutra ...

sto nisu igrali Milutinov i Salic u 4/4 ?

Pot mi se svidja kao igrac, nije slab kao Miljenovic, stoji da nije ni dobar kao ovaj, ali nekako mi vise sigurnosti odaje...

btw : kako mu retardirano izgleda kako mu je neko pocupao obrve :lol:
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Peja napisao:
MILOS OBILIC napisao:
joooj bozeee
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Svaka cast klincima! Najmanje srebrna na svetskom bre, ej...!
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 61
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]