Sve o klađenju i kladionicama
Korisnikov avatar
By Antoine
GetBuckets napisao:U Mocartu mnogo slabo nude za broj poena igraca.Ne ocekujte bas nesto tu.Ali fudbal im je odlican.Sjeba me neki dan Ceska za 8500 mamu im.
Kako ti igraš kladionicu kad imaš 15 godina? :grin:

Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Drug mi uplatio :-D
I pogodi 5/6 jbg baksuz :-D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
GetBuckets napisao:U Mocartu mnogo slabo nude za broj poena igraca.Ne ocekujte bas nesto tu.Ali fudbal im je odlican.Sjeba me neki dan Ceska za 8500 mamu im.
U Mocartu smanjuju kvote i to bas dosta u odnosu na kvote iz liste i kvote kad odigras tiket.
Korisnikov avatar
By Poska
Што се тиче играча ту су вам најбоље Макс Бет и Сокер. И један и друга нуде поене, асистенције, скокове. Сада не знам да ли се у Макс Бету може комбиновати са тимом истим, али зато у Сокеру може, и у Сокеру има и доста комбинација за кошарку, као нпр Х1 и + и велики плус је што се рачунају продужетци, што није случај у Макс Бету :)
Korisnikov avatar
By Poska
Још само наши и дан перфектан. Валенсија 1(1.65) 3:1 и Хановер 1Х(1.33) 2:0. Уплату боље да не причам :)
Korisnikov avatar
By Jomer
odavno nisam igrao sisteme u kladzi jel moze neko obajsnjenje, znam ono ranije 3-4 fiksa sigurica pa ispod 3-5 neki prelazi, jel ostalo isto ili se to izmenilo i koliko kostaju kombinacije
Korisnikov avatar
By Antoine
Jomer napisao:odavno nisam igrao sisteme u kladzi jel moze neko obajsnjenje, znam ono ranije 3-4 fiksa sigurica pa ispod 3-5 neki prelazi, jel ostalo isto ili se to izmenilo i koliko kostaju kombinacije
Ne znam šta ne znaš :D

Ako igraš sistem sa fiksom, onda to što staviš u fiks moraš da prođeš, to je jasno. U zavisnosti od toga koji sistem odigraš imaš lufta da padneš neki meč i opet prođeš tiket, i to je jasno. Svaki sistem nosi određeni broj kombinacija (2/5 i 3/5 10 komb, 2/4 6 komb, 4/6 i 2/6 15 komb itd), možeš da igraš bilo šta u sistemu, samo gledaj da ti kvote budu dovoljno velike da pokriju broj kombinacija. Npr, ako igraš 3/5 i staviš kvote 2 i pogodiš 3 meča, imaćeš ukupnu pogođenu kvotu 8, ali pošto deliš sa 10 kombinacija ispada da dobijaš manje para nego da nisi ni igrao sistem. Sisteme možeš da vezuješ (ne u svim kladionicama), da npr. staviš 3 fiksa, pa sistem 2/5 sa nekim prelazima, pa još jedan sistem 3/5 sa npr. golovima,... s tim što ti je sada ukupan broj kombinacija proizvod kombinacija vezanih sistema (u ovom primeru 10x10=100).

To ti je priča kada prođeš uslov sistema, znači ako npr igraš 3/5 i prođeš 3. Ako prođeš 4 para u sistemu 3/5 onda imaš više dobitnih kombinacija, tj. kao da si prošao 4 različita sistema (opet sistem: tražio si 3 para, pogodio 4, imaš 3/4=4 dobitne kombinacije), znači ako su ti slične kvote u sistemu sa 4 para imaš približno 4 puta veći dobitak nego sa 3 pogođena. I cela ova nauka da se padne fiks sa kvotom 1.3 :D

Ne znam šta te još zanima, i ne znam koliko sam uopšte uspeo da ti pojasnim. Cena kombinacije u Mozzartu je 2 din, mislim da su svi tu negde, max 5 din.
Korisnikov avatar
By Jomer
Hvala Toine pojasnio si mi, malo mi je komplikovan ovaj dupli sitem, pre bi odigrao onda tri fiksa i ovaj sistem 4-6, sa 15 kombinacija, tu znaci brate moram da uplatim minimalno 30dinara(15kombinacija x 2 dinara) ? ili moram vise od te sume

za ovaj dupli sistem jel moze da se vezuje u tom drugom sistemu na primer basket,nfl i drugi sportovi
Korisnikov avatar
By Antoine
Jomer napisao:Hvala Toine pojasnio si mi, malo mi je komplikovan ovaj dupli sitem, pre bi odigrao onda tri fiksa i ovaj sistem 4-6, sa 15 kombinacija, tu znaci brate moram da uplatim minimalno 30dinara(15kombinacija x 2 dinara) ? ili moram vise od te sume

za ovaj dupli sistem jel moze da se vezuje u tom drugom sistemu na primer basket,nfl i drugi sportovi
Možeš sve da kombinuješ u sistemu, imaš ispunjen uslov igre. Možeš 30 din, ali onda vidi da juriš neke jače kvote da isplata bude solidna.
Korisnikov avatar
By Jomer
toine jos dva pitanja, kako sistem 4-6 i 2-6 imaju 15 kombinacija, zar nije bolje onda da igras 2-6, i drugo razlika u sistemima sa fiksevima i bez fikseva sano sistem
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 59
NBA

Иако не пратим ја бих више волио да Њујорк узме т[…]