Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
Zex88 napisao: Sub Maj 10, 2025 9:25 pm Начин на који смо ушли у ПО нам говори да нас ово претерано не занима..Без енергије,без икакве жеље да се буде агресиван на обе стране терена..
Боље и да испаднемо овде,јер ми у АБА нисмо били на потребном нивоу целе сезоне и да завршимо ово мучење..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk
A ne bih se slozio. Nas su povrede osakatile, izgubili smo svaki ritam. Evo sada i Kalina....
Najveci problem je sto sada niko nema da zamijeni Kodija, Jago je van svake forme, tuzno to izgleda, a Teo je vec vise u penziji. Ovaj put je izvukao Nedovic ali uzdati se u to u kontinuitetu, ne znam, nije rjesenje
Korisnikov avatar
By Zex88
Јесу нас повреде избациле из ритма,али ја не видим код играча жељу да гризу целе године у аба..Можда на 2-3 меча..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Zex88 napisao:Начин на који смо ушли у ПО нам говори да нас ово претерано не занима..Без енергије,без икакве жеље да се буде агресиван на обе стране терена..
Боље и да испаднемо овде,јер ми у АБА нисмо били на потребном нивоу целе сезоне и да завршимо ово мучење..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Да се цитирам..

Нисмо спремни за плеј-оф.. Кад се додају повреде,то је то од нас..

Мора озбиљан ремонт екипе на лето..

Korisnikov avatar
By Zex88
Калинић не може да буде кажњен 3 меча,а Будућност 1 делимично..Могу бити евентуално исте казне,оваква диспропорција је као да је Калинић убио човека..

Ово је класично ударај док можеш..

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Zex88 napisao: Sre Maj 28, 2025 4:47 pm Калинић не може да буде кажњен 3 меча,а Будућност 1 делимично..Могу бити евентуално исте казне,оваква диспропорција је као да је Калинић убио човека..

Ово је класично ударај док можеш..

Dobro bre Zex, nemoj sad i ti da mi se praviš lud... Ako nije jasno iz pristupa CZ u ABA cele godine da će se istupiti iz lige, onda ne znam... Plus je legenda NČ prešao u KSS i pravi tamo megalomanski projekat, dakle put je jasan i nedvosmislen. Što se tiče kazne, možda ulazim u teoriju zavere ili formiram novu, ali ne bi me čudilo da je ista baš i zato došla, odnosno da su NČ i ekipa i na neki način insistirali na tome da takva bude i da time stave tačku na kraj priče u ABA, pogotovo kao alibi na poraz od "stoka" razlike od Budućnosti.

Ja možda jesam lud, ali sam svestan koliko je moćan NČ i koliko gleda 2-3 koraka ispred... Dok je on bio na čelu CZ, zvanično, znalo se da je ABA prioritet, znalo se da je to najbitnije takmičenje i znalo se kakav tretman imaju i FMP i CZ od sudija i čelnika lige, meni sve ovo toliko ima smisla. S jedne strane da pokaže sebe još većim u očima cigana, jer je ovo potez "posle mene potop" a on je lično spasio CZ fuzijom onomad.

Samo mi nije jasno da li se sve radi i dalje po NČ palicom ili on radi sve da obstruiše CZ u ovih godinu dana, to su mi dve teorije... Jer se on sve vreme bori protiv uplivavanja AV ekipe u odlučivanje o klubu, bilo je par navrata kada su trebali da preuzmu klub pa ih nije pustio, pa su bile seče budžeta i slično, ali isprsio se on u poslednjoj svojoj sezoni, napravio dobar posao i otišao, ostavio na papiru solidan tim i zaostavštinu, pa napustio sve to, našao sebi mesto, dokazao da je SNS Drčela nesposoban.

Videćemo, vreme će dokazati...
Korisnikov avatar
By Zex88
Све је овде можда и видећемо..

Ја говорим овде само о принципу кажњавања.. Нпр за Теа сам потпуно сагласан да буде кажњен 3 меча јер му је ово xy испад у ове две године..А кад погледаш директно је избачен из полуфинала ПО..

Овде код Калинића за исту оптужбу имаш две различите пресуде..

Будућност је за гађање предметима кажњена 1 меч,пола хале се празни,а Калинић за гађање предметима 3 меча..

Дакле,по правди може само исто..Овако је казна очигледно мотивисана другим разлозима..

Korisnikov avatar
By Zex88
Пишу сви да иде трогодишња лиценца за Звезду и Партизан.. И оно што ми се не свиђа,20 екипа,10 дуплих кола..
Korisnikov avatar
By Zex88
Karaburac napisao: Čet Maj 29, 2025 2:07 pm Pise se i da uzimate Miljenovica iz Mege. Kazu 2+1.
Ако би ишло стартер, Коди, Миљеновић онда ми је добар потпис.. Ако само мења Теа,онда ми то није добар потез..

Што се самог играча тиче, био је прошле године баш добар,али после оне тешке повреде, дуго му је требало да уђе у ритам..
Korisnikov avatar
By Zex88
Одлична реакција после дебакла у Подгорици..
Играч меча Џон Браун..Каква енергија на обе стране терена..
Петрушев није смео себи да дозволи две техничке,поготово у ситуацији где си оскаћен повредама и суспензијама..

• 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]