Stare teme
Korisnikov avatar
By rudonja
LOL. Pavlovicu treba dati minimum deset posto od ovog transfera.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Pod broj jedan Jaki Blazicu dati otkaz i zahvaliti mu se sto je igrao napaljen za nas.Ž
Onda dovesti Davidovca kao rezervno krilo Dangubicu i Gudurica staviti medju 12 igraca.
Rebica poslati na pozajmicu u FMP.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac napisao:Mislim da bi Rebic lakse podneo da ga javno bicuju nego da ga vrate u FMP.
Nije Rebic imao neku minutazu kao naprimer Jovic pa da treba tesko da podnese da ga vrate u FMP. Decko je bio u prvom tim u Zvezde, ali nije igrao, tako da nije ni doprineo nekim uspesima kluba. Realno nece igrati ni ove godine jer treci plejmejker nigde ne moze da dobije sansu. Mozda je njemu lepse da se slika po instagramu da je igrac Zvezde, ali za njegovu karijeru bilo bi bolje da igra za FMP 25 minuta i bude nosilac igre, nego da ne igra u Zvezdi. Za pozajmicu u nekog ABA ligasa nije, jer ni tamo nece dobiti sansu.
Najbolje je za njega da ode u FMP, pa ako zadovolji da sledece sezone bude drugi plej umesto Jovica koga bi mogli da prodamo.
A sto se tice Jovica i Lazica ne vidim nikakvu svrhu njihovog igranja u Zvezdi. Naravno oni su odlicni odbrambeni igraci, ali ne mogu da odigraju kvalitetno vise od 15 minuta protiv jacih rivala u ABA ligi i u Evroligi. Iako su dobri momci, timski igraci, radije bih na mestu rezervnog pleja i beka imao nekog mladjeg igraca koji bi za dve sezone mogao da bude startni plej i bek, nego dva igraca u najboljim kosarkaskim godinama, koji nikada ne mogu biti startne opcije na pleju i beku.
Korisnikov avatar
By Peja
Mozda bi ovaj novac mogli iskoristiti, pored dovodjenja pojacanja, za odvodjenje Blazica tj raskidanje tog ugovora..ali majku mu sve imam neki osecaj da ce pokidati narednu sezonu..
Koliko je realno da on igra trojku, dakle on i Danguba , to bi se donekle uklapalo u ono pricu da igramo brzu i odbrambenu kosarku sa niskom peticom i zverima na bekovima i krilu, atletskim zverima razume se

Amer, Jovic
Amer, Lazic , Guduric
Danga, Jaka
Luka Tejic
Undersize Amer, Svaba

Sta mislite?
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Cudi me da Erceg jos nije potpisao ni za jedan klub, sumnjivo mi to, mozda on bude peti visoki pored Amera, Zirbesa, Luke i Tejica.
Inace ne verujem da cemo na pozicijama 2 i 3 imati oba stranca, tako da ocekujem Davidovca na trojci kao zamenu za Dangubu.
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]