Zex88 napisao:milanezija napisao:Ali imacete huk sa tribine
Bice od glave Zeta,do grada Spuza..
A da ne spominjemo kad krenu papci da lete
Pa kad uhvate malog arapovića, ima da pokriju ne 500 godina turaka, nego i dobar deo kasnije istorije
Zex88 napisao:milanezija napisao:Ali imacete huk sa tribine
Bice od glave Zeta,do grada Spuza..
A da ne spominjemo kad krenu papci da lete
Pa kad uhvate malog arapovića, ima da pokriju ne 500 godina turaka, nego i dobar deo kasnije istorije
Polako pocinju sve glasnija i glasnija prozivanja Filipa, ukoliko budemo gubili utakmice pritisak javnosti ce bitti veliki, morace se nesto mjenjati. Dok dobijamo Filip ce nekako prezivljavati u timu.
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
Ja da sam Čović stariji tako bi uterao kurac tom pritisku javnosti, ko im bre jebe mater. Hoću i ja Đenku umesto Čovića ali javnost da odjebe.
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Junior mora da se preseli pored terena i da se druzi sa Keseljom.. Ovo sto on igra nije ni za 2.. A igra zbog prezimena samo..
Ma slažem se. Samo kad Tomić kaže, nikakvi parteri, rsb-ovi i slični indijanci.
The Answer napisao:Ma slažem se. Samo kad Tomić kaže, nikakvi parteri, rsb-ovi i slični indijanci.
Apsolutno..
Онда, срећно Вам било.
Нек остане бар до дербија.
“nad svom ovom grdnom mješavinom, opet umna sila toržestvuje” (Njegoš).
Stvarno mislis da mi treba da skandiramo protiv Filipa ili nesto slicno?
Naravno da treba, cim ustane sa klupe da udje u igru odmah zvizduk
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
Edibledi napisao:Da ne igra FČ, ova ekipa bi bila vrlo dominantna jer je stvorena dobra hemija u ekipi, trener je odlično radio sa mlađim igračima, individualni napredak je bio vrlo lako uočljiv.
Ovo što se sada dešava je posledica toga da Fil'p mora biti u 12, dok se na klupi iza koša smenjuju Davidovac, Radanov i Dobrić, a Nenadić je nekim trikom izbačen iz ekipe jer je on Fil'pu najveća konkurencija.
To ruši atmosferu u timu i ta nepravda će doći glave Zvezdi na nivou cele sezone, ako se nešto ne promeni u dogledno vreme.
Suviše je bedno da se na nekim nebitnim utakmicama razigrava bezmalo tridesetogodišnjak (16:40) dok je deset godina mlađi Radanov igrao svega 4 (slovima - četiri) sekunde.
Hvala Bogu da ne navijam za Zvezdu jer bih verovatno izgubio glavu na tribinama zbog netrpljenja ovih gadosti.
Nadam se da će pravi navijači Zvezde, mislim na ljubitelje košarke a ne na istetovirane drogirano-pijane huligane, smoći snage da jasno daju do znanja političaru-mafijašu da ne žele da gledaju njegovog sina rekreativca u timu koji bez njega ima i šanse i snage da osvoji sva takmičenja u kojima nastupa.
![]()
AJMO BRACO UZET AMERE
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]