Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Poska
Јопич, истражио сам 4 места пада, и пронашао неке мапе за улазак у тај град. Остало ми још пето, то ћу ускоро. Е сада када сам однео те мапе неком Нитру, он ми реко да одем до оног брадоње, ја отишао код њега, он тражио да пијемо, и рекао ми да нам треба екипа, и ја изаберем да сам бирам екипу, али не знам кога да узмем? Е да и због неких гасова, треба ми неко одело, које може онај да ми набави за 30к, али да ли ми треба више тих одела и за ове моје? И онда ми не треба егзоскелет? Скупљам паре тренутно, убијам ове бандите, него ме зајебава што не могу да продам оне пушке док их не поправим, а када их поправим, онда ми је баш мала зарада.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Prvo nagruvaj dobre odnose sa Stalkerima, posle ćeš kod Owl-a u Zatonu da dobiješ povoljnije cene.
Isto važi i za Freedom i prodavca u Yanov stanici.

Jesi li terao sporedne misije? Tako ćeš da skupiš ekipu. Cela ekipa su ti ćelavi vojnik iz bunkera kod naučnika (1), Vano - lik čiji dug treba da isplatiš banditima, taj stoji blizu ulaza u Yanov stanicu (2), Strider - onaj iz grupe boraca Monolita koje ćeš da nađeš skroz jugozapadno na Jupiter mapi, blizu kontejnera u kojima je velika grupa bandita kod kojih ideš da bi spasio Mitaja...isto sporedna misija u Jupiteru (3) i Zulu - tip kod koga prvog odeš da ti priča o tom putu - bradonja sa kojim piješ votku u kuli odmah pored Yanov stanice.

Ti nabavljaš odelo za sebe, tj. kupuješ. Onda Vanu treba da pozajmiš isto neki keš, nešto sitno. Vojnik će dobiti odelo od naučnika (ali zauzvrat moraš da za naučnike odradiš neke šljake) i na kraju Strider ima svoje Monolit odelo. Zulu takođe ima svoje odelo. Ne možeš sa egzoskeletom u tu misiju već sa odelom sa closed cycle breathing system, tzv. SEVA suit.
Šljakaj sporedne misije, tu ćeš da nagruvaš pare samo tako. Ili idi u Zaton (Skadovsk) kod Owl-a, to je lik koji prodaje opremu tamo. Pitaj ga ima li neki posao za tebe. Prvo treba da ideš da potepaš neke plaćenike i doneseš mu laptop... Obavezno pretresi plaćenike kad ih pobiješ i uzmi svaki PDA koji nađeš. Posle mu opet traži neki posao (kad odradiš ovo prvo). Daće ti da odneseš 3 Veles detektora kod naučnika, odnosno kod njihovog tehničara. Posle nekog vremena zvaće te da pokupiš nešto drugačije detektore (tzv. Svarog detektor - najjači u celoj igrici). Sa njim ti je pičkindim nalaženje artifakta, a znaš i sam koliko keša možeš da dobiješ za artifakte...
Tako ćeš najlakše da skupiš pare za SEVA suit.
Korisnikov avatar
By Poska
Аха, добро. Јесам нешто. Је л' онај што је преживео пад једини? Ванов дуг сам вратио. Е а то је задатак за Дјути, тај са тим да спасим тог лика са још неким ликовима, тако што ћу да поубијам те бандите.
Од споредних мисија, нисам урадио ово да спасим тог лика, нисам оном извадио оно из кола(ем' се усерем када ми они искоче по оним подземним тунелима, ем' немам пара док не одрадим нешто да се опремим за ту мисију адекватно). И нисам исто у Затон-у урадио још 2. Да испитам неки феномен са светлима ваљда, и да пођем да тражим неког лика, али да се пазим блодсакера(мислим да су све 3 из брода код ликова, само за ову 2-гу нисам сигуран). Ово знам и то ћу и да одрадим, прво са плаћеницима, па после са овим научницима, оба код Овл-а. Иначе истражио сам свих 5 пада хелихоптера, и она документа додатна која сам нашао у Јупитер станици некој, дао сам Локију из Фридома. А и помогао сам једном из Фридома да убије неке плаћенике ваљда што су га јурили, тако да сам са њим ок. И спасао сам неког Сталкера, пошто сам му помогао да преживи, дао сам му кит онај, за опоравак. И био сам са онима у лову из Скадовск станице, и они су ми зелени сада. :D
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Poska napisao:Аха, добро. Јесам нешто. Је л' онај што је преживео пад једини? Ванов дуг сам вратио. Е а то је задатак за Дјути, тај са тим да спасим тог лика са још неким ликовима, тако што ћу да поубијам те бандите.
Од споредних мисија, нисам урадио ово да спасим тог лика, нисам оном извадио оно из кола(ем' се усерем када ми они искоче по оним подземним тунелима, ем' немам пара док не одрадим нешто да се опремим за ту мисију адекватно). И нисам исто у Затон-у урадио још 2. Да испитам неки феномен са светлима ваљда, и да пођем да тражим неког лика, али да се пазим блодсакера(мислим да су све 3 из брода код ликова, само за ову 2-гу нисам сигуран). Ово знам и то ћу и да одрадим, прво са плаћеницима, па после са овим научницима, оба код Овл-а. Иначе истражио сам свих 5 пада хелихоптера, и она документа додатна која сам нашао у Јупитер станици некој, дао сам Локију из Фридома. А и помогао сам једном из Фридома да убије неке плаћенике ваљда што су га јурили, тако да сам са њим ок. И спасао сам неког Сталкера, пошто сам му помогао да преживи, дао сам му кит онај, за опоравак. И био сам са онима у лову из Скадовск станице, и они су ми зелени сада. :D
Prvi bold - da, to je taj.
Bandite ne moraš da pobiješ, samo da im daš keš ili artifakt koji ti daju drugari od ovog zarobljenog.
Drugi bold - to i ne moraš, jer ... da ti ne otkrivam priču šta će se desiti kad to odradiš.
Fenomen sa svetlima ti je brod u kome svetli neki artifakt. Kad ga uzmeš pokušaće trojica da ti ga otmu ili te uhvate na priču. Ne daj im, pobij ih.
Tog lika koga tražiš, idi tamo kod čudnog drveta. Onda će Gonta da te pozove i kaže ti gde je našao leglo blodsakera.

Kad radiš noćnu misiju (da li ćeš pobiti bandite ili stalkere, onu zbog koje si opet krenuo igricu od početka), čim se te noći vratiš u Skadovsk ideš na još jednu misiju. Bitno je da to ne promašiš, jer u toj drugoj misiji te noći ubijaš i plaćenika po imenu Morgan. Važno je da njegov PDA uzmeš...jer taj PDA i PDA od generala Tkačenka su ti bitni da bi postao ortak sa Duty ili Freedom. Te 2 stvari daješ jednom ili drugom komandantu (D. ili F.) i ne sećam se šta još beše...da bi postao Friend of Duty (ili Friend of Freedom, zavisi).
U Jupiteru idi tamo gde je onaj kopač (Quarry), tu ćeš naći lika na samrti. Prati priču, tako ćeš naći lika koji je nestao u Zatonu a koga jure svi da ga skenjaju.
Hint - taj je sad u Yanov stanici.

EDIT: evo idi na ovu stranicu: http://stalker.wikia.com/wiki/Achievements
Ne znam da li si dobio neki ačivment, ali su neki od njih izuzetno bitni. Imaš tu i kako se do koga dolazi, samo klikni na ime onog koji te zanima ;)

Odoh da spavam :)
Korisnikov avatar
By Poska
Yopitsch-Kurz napisao:
Poska napisao:Аха, добро. Јесам нешто. Је л' онај што је преживео пад једини? Ванов дуг сам вратио. Е а то је задатак за Дјути, тај са тим да спасим тог лика са још неким ликовима, тако што ћу да поубијам те бандите.
Prvi bold - da, to je taj.
Bandite ne moraš da pobiješ, samo da im daš keš ili artifakt koji ti daju drugari od ovog zarobljenog.
Drugi bold - to i ne moraš, jer ... da ti ne otkrivam priču šta će se desiti kad to odradiš.
Fenomen sa svetlima ti je brod u kome svetli neki artifakt. Kad ga uzmeš pokušaće trojica da ti ga otmu ili te uhvate na priču. Ne daj im, pobij ih.
Tog lika koga tražiš, idi tamo kod čudnog drveta. Onda će Gonta da te pozove i kaže ti gde je našao leglo blodsakera.

Kad radiš noćnu misiju (da li ćeš pobiti bandite ili stalkere, onu zbog koje si opet krenuo igricu od početka), čim se te noći vratiš u Skadovsk ideš na još jednu misiju. Bitno je da to ne promašiš, jer u toj drugoj misiji te noći ubijaš i plaćenika po imenu Morgan. Važno je da njegov PDA uzmeš...jer taj PDA i PDA od generala Tkačenka su ti bitni da bi postao ortak sa Duty ili Freedom. Te 2 stvari daješ jednom ili drugom komandantu (D. ili F.) i ne sećam se šta još beše...da bi postao Friend of Duty (ili Friend of Freedom, zavisi).
U Jupiteru idi tamo gde je onaj kopač (Quarry), tu ćeš naći lika na samrti. Prati priču, tako ćeš naći lika koji je nestao u Zatonu a koga jure svi da ga skenjaju.
Hint - taj je sad u Yanov stanici.

EDIT: evo idi na ovu stranicu: http://stalker.wikia.com/wiki/Achievements
Ne znam da li si dobio neki ačivment, ali su neki od njih izuzetno bitni. Imaš tu i kako se do koga dolazi, samo klikni na ime onog koji te zanima ;)

Odoh da spavam :)
Ово болдовано(1), али ту упознајем Страјдера?

Схватио сам, да бих прешао игрицу, морам сутра да уђем у исту и да кренем да читам и да играм истовремено, иначе немам шансе.

Ово болдовано(2), сада када си ми започео и само ово рекао, морам да је одрадим! :x

Видим да ми је ту доста ликова битно, тако да ћу морати да пратим ово са овог сајта, да бих схватио шта следеће да радим :)

А што се тиче тог првог ПДА, то је ваљда када смо прислушкивали неке ликове, па их поубијали, ја сам тада био са сталкерима ваљда, али се не сећам коме сам дао то, а дао сам га неком, или сам га можда продао Овлу. :?

Игрица ми је врх, али да нема овог сајта, и тебе наравно(коме сам веома захвалан), било би доста тешко да се разуме, тј за неког ко би је играо први пут, као ја, без помоћи.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Poska napisao: Ово болдовано(1), али ту упознајем Страјдера?

Схватио сам, да бих прешао игрицу, морам сутра да уђем у исту и да кренем да читам и да играм истовремено, иначе немам шансе.

Ово болдовано(2), сада када си ми започео и само ово рекао, морам да је одрадим! :x

Видим да ми је ту доста ликова битно, тако да ћу морати да пратим ово са овог сајта, да бих схватио шта следеће да радим :)

А што се тиче тог првог ПДА, то је ваљда када смо прислушкивали неке ликове, па их поубијали, ја сам тада био са сталкерима ваљда, али се не сећам коме сам дао то, а дао сам га неком, или сам га можда продао Овлу. :?

Игрица ми је врх, али да нема овог сајта, и тебе наравно(коме сам веома захвалан), било би доста тешко да се разуме, тј за неког ко би је играо први пут, као ја, без помоћи.
Strajdera upoznaješ tu u blizini, malo severnije od kontejnera kod kojih su banditi ima neki mostić. Oni su levo od njega.
Pa moraš da čitaš jbga, to je ključno :)
I za ovo si u pravu - kad ste prisluškivali pa pobili ove gadove :lol: ..... tad si našao taj PDA
Korisnikov avatar
By Poska
Пробао ја да приђем лепо оним бандитима што држе оног лика, они одмах пуцају, сада сам одлучио да их побијем све са оним ликовима :)

А неће онај Локи да прими његову екипу у Фридоме, да би могли да уђу у склониште. Морам да постанем бољи са Фридомима, да би они могли у склониште, па да би он могао са мном, а?

Едит: Провалио сам, треба да постанем Ман оф баланс, да би ме заготивили и да откријем овог лика оном из Затона. Ја се надам да сам Овл-у продао онај први ПДА, тако да ћу исто и овај други када нађем да дам њему, јер је то потребно да бих постао Ман оф баланс. Једино ми није јасно како да откријем овог лика, када се не сећам да сам нашао тог што је умирао да ми каже за њега, а можда нисам ни био ту, али ја ипак мислим да јесам :)
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Quarry u Jupiteru, kod onog ogromnog bagera - tu u blizini ti leži taj zanemoćali lik.
Moraš da popričaš malo sa njim i on ubrzo posle toga umire. Onda mu kulturno pokupiš to što je nosio u rancu :lol:
A možeš i posle razgovora sam da ga rokneš da ne bi čekao...a i da mu prekratiš muke.

Da bi mirno rešio situacije sa banditima moraš da im prilaziš BEZ oružja u rukama.
I da, da bi prihvatili Monolićane (i Strajdera zajedno sa njima) moraš da budeš ortak sa Freedom ili Duty.
Ključno je čitati sve to što ti ljudi pričaju, bez toga ništa.

Zaboravih da te pitam....reci kolika je navlakuša igrica?
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 57

Vratiću se na nešto što smo Karabura[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инф[…]