Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Nepotizam smeta uvjek, moze se pobjedjivati i gubiti ali treba gledati da se iskorijeni

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MileBL
Trazis nacin da opravdas boravak juniora u CZ, ne znam sta hoces s tim da postignes, cisto sumnnam da jos neko ovde misli da je to ispravna stvar.

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By skeske
Boli me kurac za juniora. Pitam te nesto i ne zelis da odgovoris i ok, nista strasno. Mani me juniora, najmanje sto zelim je da mi on bude u timu, samo mi je dosadilo sranje po njemu kao da lik ima slobodu kao Sved. No nebitno, ne zelis odgovoriti jer ti smeta jedno a potenciras drugo, idemo dalje.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ske,

Juonior je kriminalan, trenutno cak i na ABA nivou.. Moramo ga stalno sakrivati u odbrani, a u napadu ne radi nista.. Dakle,ako hoces da se boris sa EL,moras imati ljude sposobne za to.. On ni igracki, a ni fizicki ne moze da odgovori. Ocigledno da Lorenzo ima i dosta mana i negativnih navika iz razvojne lige i Kine.. U takvoj situaciji,nema lopti za Berona,lose lopte stizu u reket,itd..

Dakle,prvo i osnovno naci trenera, drugo dovesti pleja da zameni Covica i trece ako je Braun nesposoban da igra,naci 4..
Korisnikov avatar
By Lepus
Malo cemo plasticno prikazati Filipov uticaj na igru. Ovo su podaci sa jednog drugog foruma, nadam se da autor nece imati nista protiv. Nesto je pisano poslije prva cetiri kola, nesto kasnije, ali poenta je tu.

Probacu da dam uporedo statistiku Filipa i Lorenca(zato sto se provlaci tvrdnja da Lorenco nije igrac za nas). Prvo cu ostaviti odnovni +/- skor iako on skoro nista ne govori ali ipak dovoljno kaze: Filip -44 Lorenco +26

Filip u EL(61min 31s), Lorenco u EL(62min 47s) = zanemarljiva razlika u minutazi:

- Timski indeks dok je Filip na terenu je 25 (prosecno igra nesto vise od 15min na utakmici i za to vreme ceo tim napravi indeks od 6). Timski indeks dok Filip nije na terenu je 242 (prosecno igramo bez Filipa nesto manje od 25 min i za to vreme tim napravi indeks od 60). Jeste 2x vise vremena bez Filipa ali indeks je 10x veci

- Timski indeks dok je Lorenco na terenu je 97 (prosecno igra nesto vise od 15min na utakmici i za to vreme ceo tim napravi indeks od skoro 25). Timski indeks dok Lorenco nije na terenu je 170 (prosecno igramo bez Lorenca oko 25 min i za to vreme tim napravi indeks od 42). Jeste 2x vise vremena bez Lorenca ali indeks je manje od 2x veci

- eDIFF dok je Filip u igri nam je -34,9 a kad Filip ne igra je +8,5

- eDIFF dok je Lorenco u igri nam je +15,6 a kad Lorenco ne igra je -21

(eDIFF prilicno dobro daje utisak o nekom igracu a inace predstavlja interpoliranu cifru na 100 poseda. Prevedeno kada je Filip na terenu na svakih 100 poseda lopte tim KKCZ gubi 34,9 poena razlike a kada ne igra mi na svakih 100 poseda dajemo 8,5 poena vise nego sto primimo)

Licni eDIFF je jos katastrofalniji i za Filipa iznosi -70 (na svakih 100 poseda on primi 70 poena vise nego sto da). Ni Lorenco se nije bas proslavio i njegov eDIFF iznosi -17,6

O trivijalnostima kao da protivnici imaju mnogo bolji procenat za 3 i za 2, da nam broj skokova pada, da padaju nasi procenti suta...trivijalnosti koje se najbolje pokazuju u pocetnom timskom indeksu
Ja sad kad bi krenuo da ti pisem da pored toga sto protivnici sutiraju 12% bolje trojke(*) , da KKCZ sutira 14,8% bolje kada Filip nije na terenu, da trojke mi sutiramo 16,2% bolje kada nema Filipa na terenu a da procentualno uzimamo skoro pa isti broj suteva kada je Filip na terenu i kada nije. Da kada je Filip na terenu mi iz svakog suta na kos postizemo po 0,71 poen a kada nije tu postizemo po 1,05 poena. Da ne pominjem sto Filip ima bednih 0,46 poena po uzetom sutu.

*) edit: sad sam pogledao statistiku i kada je Filip na terenu protivnici sutiraju trojke sa 41,2% a kada Filip nije na terenu sutiraju sa 24,5%. Stravicnih 16,7%. Kad sam vec tu da pomenem i da defanzivni rejting(da ne bude samo da gledamo ofanzivu) u koji ulaze blokade, izvuceni faulovi u napadu i ukradene lopte: kada je Filip na terenu indeks 13 a kada nije na terenu je 38. 3x je manji.
Kada bi Filip igrao 40 min svaku utakmicu KKCZ bi prosecno davala 53,3 poena, primala 81,9 a ukupan timski indeks bi bio 16,3 za celu utakmicu

Kada Filip ne bi igrao 40 min svaku utakmicu KKCZ bi prosecno davala 78,1 poen, primala 67,3 poena a ukupan timski indeks bi bio 93,5 za celu utakmicu.

------------------------------------------------

Carls je indeksno nas drugi najgori igrac

Na terenu je proveo 84 min 31s i ima poeni +/- indeks -35

Kada se taj indeks razlozi na vreme provedeno sa Filipom i vreme na terenu bez Filipa dobiju se zanimljivi podaci:

Dzenkins sa Filipom na terenu 36min 57s indeks -34

Dzenkins bez Filipa na terenu 47min 34s indeks -1

-------------------------------------------------

Faje je indeksno nas drugi najbolji igrac

Na terenu je proveo 77 min 31s i ima poeni +/- indeks +20

Kada se taj indeks razlozi na vreme provedeno sa Filipom i vreme na terenu bez Filipa dobiju se zanimljivi podaci:

Faje sa Filipom na terenu 26min 15s indeks -14

Faje bez Filipa na terenu 51min 16s indeks +34
Korisnikov avatar
By Zex88
Kad prestane tata da se zajebava sa klubom možda se i promene stvari..

Karte za ovaj meč su prodate, ali ljudi nisu došli.. Neka se zapita zašto..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Lepus
Ovdje bih se apsolutno složio sa tobom. Ovo je katastrofa.

Edit: ovdje sam se nadovezao na Ske-ov post. Oduvijek mislim da su nam navijači teško sranje.
Korisnikov avatar
By Zex88
Tima udario Lazića, nesportska, za pokušaj udarca isključenje..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

• 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 124
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]