Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Lika
Dragi moji hedonisti, jučer sam imao priliku biti na jednom privatnom kušanju ovoga,

Slika

Što reći, do da se radi o jednom od najtraženijim Škotskih viskija. Inače za manje upoznate, radi se viskiju iz Speyside-a, koji ima lagani odmak od nekih klasičnih škota (viskija) zbog kombiniranog dozrijevanja u ex-bourbon i ex-sherry bačvama (buradi). Na taj način dobije jedan malo slađi, donekle orašast okus relativno bliži ljubiteljima bourbona. Da se ne varamo, nije to toliko slično bourbonu, ali je svakako ne posve tipičan škotski viski.
Korisnikov avatar
By Lika
Za one kojima je interesantno, na twitteru u HR je upravo u toku https://twitter.com/hashtag/PivskaSrijeda?src=hash, online testiranje piva.
Koncept je da se 7 dana unaprijed dogovori šta se pije i onda se srijedom između 21 i 22 sata diskutira o tome. Hashtag je #PivskaSrijeda
Inače, samu twitter pivsku srijedu vodi Miroslav Šuvak, jedan od osnivača Nova Runda craft pivovare.
Korisnikov avatar
By Poska
Karaburac napisao:
Vincent Vega napisao:Za slučaj da nemate otvarač:
[BBvideo 560,340]https://www.youtube.com/watch?v=mxQCkAqkFYo[/BBvideo]
Nisu stavili kvaku i ivicnjak od trotoara...
Ја сам ово покушавао са виљушком и упаљачем као и другим пивом, али ми не иде...

Али зато слично као што је овај отворио на лаптопу ја отварам када немам отварач. Само што ја то брже и јаче ударим, а чак и не пени толико. Може о било коју ивицу: гајба, клупица, део прозора, све у свему, нешто што је чврсто, може чак и о метал(типа гилендер), само да има ивицу лепу, тј да прегиб буде прав, а не заобљен :D
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 22
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]