Stare teme
By Gsk133
"Željko Obradović državni projakat". Ovo je parola Zvezdinih navijača. Željko Obradović sam je veći od cele istorije Sportskog društva Crvena Zvezda. Žao im je što nemaju takav gušt kao što imamo mi da nas takav trener i veličina bukvalno trenira za džabe i bez plate. Voleli bi oni da imaju nekog Sašu Pavlovića, Mačvana, Pekovića i ostale da igraju besplatno kao ovi za nas klub, ali nemaju. Kunu se u Kalinića, a on jedan od najposećenijih igrača u Evropi. Jedina istina zašto igra za Zvezdu je ta što ima platu od 1.2 mil evra po sezoni.
Poslednja izmena od Gsk133 u Ned Feb 20, 2022 11:39 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Lepus
Kakav si bolid, majko mila. De malo prokomentariši antikošarku koju igra Zvezda. Ne moraš ovdje, možeš i na našoj temi.

Gospodski potez Obradovića na kraju utakmice. Osim što je čestitao svima u stručnom štabu CZ, čestitao je i svim igračima pojedinačno.
By Gsk133
Lepus napisao: Ned Feb 20, 2022 11:34 pm Kakav si bolid, majko mila. De malo prokomentariši antikošarku koju igra Zvezda. Ne moraš ovdje, možeš i na našoj temi.

Gospodski potez Obradovića na kraju utakmice. Osim što je čestitao svima u stručnom štabu CZ, čestitao je i svim igračima pojedinačno.
Ti si na našoj temi, a ne ja na tvojoj. Sa vama treba samo onako kako je Željko govorio dok je trenirao Fenerbahce, jer drugačije se sa navijačima Zvezde ne može.
Poslednja izmena od Gsk133 u Ned Feb 20, 2022 11:50 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By MileBL
Grobi smiri se, zivot ide dalje, sport je nebitna stvar, ali kad si vec tu de malo o igri ovih kod vas sto primaju platu od 1,2 miliona

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

By Gsk133
Ja sam zadovoljan igrama Pantera i Ledeja do sada. Nije još kraj sezone. Imamo lepe šanse u Evro kupu, a sramotan odnos prema igri u derbijima mora da se promeni iz korena.
Korisnikov avatar
By MileBL
Meni je Panter ok, veceras je naisao na Holinsa jbg, dok je Lidej gola voda, igra 4/5 a pojma nema na niskom postu, Davidovac ga unistava

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kako prosecni igrac Kalinic nadigrava trenerskog maga Obradovica da nema resenje za njega ?
Lidej dupe glava danas, zabijao se u igrace, gubio lopte, omasio nekoliko suteva na pocetku, Panter sutirao iz nemogucih pozicija.
Partizan i dalje nema pleja i krilo, ali zato se nadovodilo igraca u reketu i previse.
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 60
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]