Stare teme
Čudilo me koliko su problema Hrvati imali pod košom ipak Tomić i Žorić (u kog sam polagao nade i u Fantaziju :D ) su evroligaški nivo centara a ovaj im je pravio malu djecu, istina Bleč je dosta atipično igrao za jednog NBA centra i poslije ga je čuvao Šarić koji je prije svega odbranbeno imao loš dan.

Na kraju utisci: Bogdanović klasa, Lafajet i posebno Repeša razočarali.
Korisnikov avatar
By gramada
Ne bih se slozio da ce Hrvati imati sutra problema sa Argentinom dobija sa 10-15 razlike.

Pokazalo se jos jedan put da su ovakve ekipe jako nazgedno narocito ako se radi o prvoj utakmici ipak 2 boda su dva.
Tremi imas srece sto tek sad vidim sta si pisao, posto sam te slovom i brojem vec 3 puta opominjao na mladjim kategorijama zbog slicnih stvari, da sam bio ovde na vreme dobio bi zasluzen ban. Savetujem ti da primiris hormone i pises normalno, a ne da zapomazes o svojim pravima. Uspeo si na 40 postova da skupis 4 opomene, pretis da postanes rekorder, pa razmisli da li barem malo ima tvoje krivice.[/quote]

Ja mislim da je on Pasulj :o :o :o
Korisnikov avatar
By Pink Panther
neočekivano da se ovo desilo,ali odlično da nam se desilo
repeša očekivano limitiran,nemogućnost prilagodbi dešavanju na parketu facinantna
utisak dana je gledanje utakmice po zagrebu, ljudi se sprdali ko nikad
sutra minimalno +10 protiv gaučosa
Korisnikov avatar
By Korto Malteze
Dario je imao 10 poena,9 skokova i 4 asistencije-nije to bas tako los ucinak. Jeste napravio nekoliko gluposti u odbrani,ali sigurno je bilo nervoze zbog neocekivane rezultatske klackalice,plus prva tekma na prvenstvu... Dobar je on igrac-po meni tu nema mesta raspravi.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
gotovo je nevjerojatno da u utakmici u kojoj na 4 od 5 pozicija imamo prednost u visini od preko 5-8 cm mi forsiramo pick and roll napade,a filipinci switchaju cijelu utakmicu i bumpaju nam centre sa dvojicom igrača.i mi od druge četvrtine samo vrtili jebene rogove i zipper cut,a reket krcat. kad god mi spustimo loptu dole,napadnemo preko posta, to su poeni ili otvoren šut. oke tomić i dario su udvajani,ali svejedno.potpuno promašena taktika.

problem sa organizacijom postoji,no želim pogledati više da li je to do roka i lafayettea,koliko do onog što jazo od njih traži.roko treba slobodu,takav je moćan,dok kreira,ako ga držiš na lancu onda se gubi.

filipncima čestitiam na borbenosti, takvi mali su nam uzeli bezbroj skokova u napadu,gađali su nevjerojatne trojke, sjajno trčali i oduzeli nam ono za što sam mislio da smo najjači nakon SAD u turniru-tranzciciju.

za sutra nekako nemam straha,očekujem rutinsku pobjedu. svaki početak je težak. najgore su unaprijed dobivene utakmice,uđeš malo nonšalantno ,ako ih ne razbiješ odma se hvata nervoza,a ovima sve više raste samopozdanje i pogađaju sve luđe šuteve,skidaju sve više skokova u napadu.

evo mini osvrt
Korisnikov avatar
By Pink Panther
MILOS OBILIC napisao:Hrvatska je naravno previse poletela, a ekipa bez pobednickog mentaliteta ( bez muda ) ne moze nista da uradi.
srećom pa od kad je ova generacija formirana ( oproštaj banića,popovića,lončara,planinića,dolazak repeše,šarića... ) ,u ljeto 2012., nismo izgubili niti jednu službenu utakmicu koja je bila imalo blizu egalu,a njih 8 dobili u zadnjoj minuti,a njih 4 u produžetku. volio bih da u svim sportovima na svim turnirima imamo ovako beskarakterne igrače bez muda.
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]