Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Treba naci neki izvor informacija sa strane, navijace KKP ne treba uzimati za ozbiljno, to je isto kao kad Coki izjavi da CZ ima 2,4miliona budzet

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Pavac
Леми, шта мислиш, која екипа је била боља? Тринкијеријева из 19/20 или сада ова Жељкова? По именима али и по самој игри?
Korisnikov avatar
By MileBL
Trinkijeri je bio dobro naspanovao ekipu, sezona je prekinita i tesko je znati kojem smjeru bi to sve otislo
Zoc ima problema sa velikim brojem neiskusnih igraca, puno oscilacija, u par dana odigraju od sjaja do ocaja

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sreda je mozda i dan odluke za Partizan u Evrokupu, ako pobedi moze da bude prvi i da juri prednost domaceg terena do kraja Evrokupa, gde se igra najgluplji moguci sistem na jednu utakmicu, a ako izgubi bice verovatno 3 u grupi.
By Gsk133
Katastofalno sudjenje na čelu sa onom! Trebali smo da prekinemo utakmicu i odemo u svlačionicu. I mrtvi Giljem Vives koji je ceo zivot od igrača daje 2 onakve trojke.

Korisnikov avatar
By Zex88
Gsk133 napisao:Katastofalno sudjenje na čelu sa onom! Trebali smo da prekinemo utakmicu i odemo u svlačionicu. I mrtvi Giljem Vives koji je ceo zivot od igrača daje 2 onakve trojke.
Editovao sam ti post.. Ajde majku mu vise kontrolisi se.. Jbt,nisi klinac..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By Gsk133
BogdanB napisao: Sre Feb 02, 2022 11:17 pm Protiv nas je recept prost. Pokaži zube i udri u meso

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka
Ako mislimo nešto da uradimo tako i mi moramo da igramo. Svaki kontakt faul, sudije ne mogu sve da sude . Ali to ne abolira neke naše igrace koji nemaju ni grama mozga. Neki mi ne bi igrali više ni minut da sam umesto Željka, a nadam se da neće ni njemu.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Partizan je igrao 15 minuta, ovi pogodili 2,3 trojke i vratili se u mec, ostatak meca su dobili lagano. ZOC izgubio utakmicu sa svojim rotacijama i sto Avramovic ulazi tek u 16 minutu, Smailagic na isteku 19 minuta, Panter i Lesor igrali skoro celo prvo poluvreme. Nema Trifunovica i Glasa da probaju nesto da pogode ili Glas da odigra na energiju, nije bilo ni Koprivice. Plejmejkeri i krila ocajna, Kuruc prvu cetvrtinu dobar pa se posle izgubio. Previse prostora je dato njima i oni su to iskoristili sa sutem za 3 poena. Rezervi njihov centar Svedjanin, verovatno nije ni skautiran, a bio je igrac iz senke, vazan za pobedu.
Korisnikov avatar
By Zex88
U Zelezniku Partizan tradicionalno na noz..

Ozbiljan posao radi Stefanovic sa ovim timom Fmp-a..

Koprivica i Mur prelomili utakmicu.. Neverovatno mi je koliko Lesor i dalje ne zna gde je levo u odbrani..

Sudije u 4/4 su dodale malo svog zacina..

Neverovatno mi je koliko ABA ligasi bolje spreme ekipu nego ekipe iz Evrokupa..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

• 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 60
Takmicenja mladjih kategorija

Pretpostavljam da je Bjelic stamparska greska za B[…]