Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
ali Blec sto igra 1 na 5 i sve upropasti redovno.. :D
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
Jel to bese onaj Saric koji je u sred BG-a sam dobio Zvezdu ? Isti onaj koji je i sam dobio Cedevitu,pa ne moze uvek sam !

Nije ok da pises Tremi08 tako o nekome ko je stvarno vanserijski kosarkas zbog jedne lose ili losije utakmice...

Kontstatacija da je los je ok ali molim te samo bez uznizavanja,a na ivici si !

Nisi se ogresio o pravila foruma, iznosis svoj stav o igracu,ali pazi da ostanes na toj ivici...
By tremi08
Branitelju izvini molim te. Napraviti 2 puta faul na 3 poena ne radi nijedan dobar igrac nikada. Jednom ok,dva puta u 20 minuta i ne bas.

Koliko znam forum je za razmenu misljenja i iznosenja svojih stavova...ja mislim da je los,ti ne i sta sad?:) Postuj moje pravo. Ako vam ne odgovara sta pisem, blokirajte me pa se sami dopisujte izmedju sebe vas 5.

Odmah me banuj :D kad vi budete postovali svoje clanove i ja cu Vas.
Poslednja izmena od tremi08 u Sub Avg 30, 2014 2:30 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Zex88
hahah,vidi ga sta pogodi.. :lol:
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
tremi08 napisao:Branitelju izvini molim te. Napraviti 2 puta faul na 3 poena ne radi nijedan dobar igrac nikada. Jednom ok,dva puta u 20 minuta i ne bas.

Koliko znam forum je za razmenu misljenja i iznosenja svojih stavova...ja mislim da je los,ti ne i sta sad?:) Postuj moje pravo. Ako vam ne odgovara sta pisem, blokirajte me pa se sami dopisujte izmedju sebe vas 5.

Odmah me banuj :D kad vi budete postovali svoje clanove i ja cu Vas.
Gledaj majstore,necu da se raspravljam s tobom,postovaces pravila foruma ili neces biti na forumu ! IZBOR JE SAMO TVOJ !!

Ince ima nas vise od pet,ali to nije tvoj problem !

Rekao sam malopre da imas prava na svoj stav a li da nikog ne vredjas i ne ponizavas !

I da postovaces moderaciju kao i druge sagovornike i ostale reprezentacije i igrace inace ces da pises u vordu sam sebi na dalje !

Kraj rasprave...
Korisnikov avatar
By Zex88
objektivni_navijac napisao:nije bio faul na šutu :)
ali je bio faul..
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 129
Takmicenja mladjih kategorija

U prvom poluvremenu mucenje sa, Slovacima, najvise[…]

KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]