Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Prepelic indijanac hoce da dobije faul za sut za tri poena sa pola, a dobio onu k...., bas mi je drago, mogli su bolje organizovati zadnji napad.
Korisnikov avatar
By gramada
Ne znam sto mrcite Spancima kad su oni jedina ekipa koji imaju isti sistem, to samo mi menjamo jer nemamo viziju, zato ce Spanci opet biti sampioni
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja zato što ih ne volim,zato ih pljujem Tipa kao Lejkerse

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Mutinjo
Dajem kuću i okućnicu da Francuzi osvajaju

Sent from my M2103K19G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Lepus
Gledajući sve ove utakmice, sve više sam sebi potvrđujem da smo mi bili ubjedljivo najbolja ekipa, ako ništa, bar individualno.

Dajem kuću, ako atmosfera u timu ostane dobra, kao što su pričali da je bila i ako budemo na sljedećem takmičenju sa istim (glavnim) igračima + Bogdan (i još neko), sve osvajamo. :)

P.S. Samo da Španci ne osvoje. Ako moram tipovati, tipovao bih na Njemce. Em igraju dobro, em su domaćini.
Korisnikov avatar
By djokonda
Mislim da nema ništa od dobre atmosfere...čuo sam da je Micić poprilično išao na kurac većini igrača, kako zbog ponašanja na terenu i sviranja kurcu u odbrani, kako zbog ponašanja van terena (navodno je u nekim biznis kombinacijama sa Rutovićem pa je pun sebe).
By Gsk133
Šreder je i pored 30 poena komedija od igrača, ali Tajs je ne komedija nego katastrofa nad katastrofama. On i Garuba su možda i 2 najgora igrača u istoriji Nba lige. Kako te 2 budale bez grama mozga igraju u Nba sasa Bog sa neba da sidje na zemlju bi mogao da mi objasni.
Korisnikov avatar
By Duka85
Bio u Berlinu... gledao 1/2... prodao karte za finalni dan... videlo se da ce Esp da dobije Ger... preozbiljan Skariolo... ali preozbiljan

Komentarisali smo da ne vidimo kako Fra moze da dobije bilo koga od Esp/Ger jer je totalno razlicit nivo energije

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

• 1
  • 348
  • 349
  • 350
  • 351
  • 352
  • 368
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]