Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Valderama napisao: Sre Avg 24, 2022 10:06 am Ja simpatišem svaku ekipu za koju igra Hezonja.
Slažem se oko Marija i ja ga gotivim, ali sada nakon epizode u Uniksu još više. Dečko je prosto takav da ili ga ne podnosiš ili ga obožavaš...

Brate, ako pročitaš stranu pre, ja sam upravo pitao kako izgleda Litvanija, jer ih nisam gledao uopšte, mada ni druge nisam nešto više. Samo sam nas sve ispratio, kao i Hrvatsku na preskok.

@MO
Smit nije ni blizu šutera, to što se pogodilo da je protiv Zvezde zveknuo 4-5 trojki, to je jer ste ga tako čuvali, daleko je on od šutera i od divljaka kakvim ga smatraš. Šta više, po meni je on klasičan plej, nije neko ko mnogo traži loptu i zahvalan je na obe strane parketa, što u timu koji ima Hezonju, Bojana i Zubca, apsolutno i treba. Tata Kruno je tu da povezuje i kreira, nema brige za to... Fina ekipa, mogu oni dosta ako pronađu hemiju i ako im epizodisti prorade kao što su svojevremeno Sloveniji sijali Prepelič, Blažič i Murić.
Korisnikov avatar
By MileBL
Bosanci se raspali, Nurkic i Musa ne postoje, likovi se nimalo ne cimaju u odbrani, bez stava, ruke spustene
U napadu nista nisu uigrali, malo mi zao ljubitelja kosarke iz federacije
  • 1
  • 336
  • 337
  • 338
  • 339
  • 340
  • 368

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]