Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Mogli su sigurno naci nekog igraca ali su racunali da Cirbes koliko toliko poznaje sistem i moze vise doprinijeti od nekog novog koji bi se usput trebao uklapati a pri tom bio diskutabilnog kvaliteta

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By The Answer
Možda nismo doveli centra ili nekog bar polukrštenog šutera mesecima dok se apsolutno svi rivali u ABA dobrano pojačavaju ali zato imamo nove viber stikere, hopa!
Korisnikov avatar
By skeske
MileBL napisao: Uto Feb 01, 2022 7:11 am Mogli su sigurno naci nekog igraca ali su racunali da Cirbes koliko toliko poznaje sistem i moze vise doprinijeti od nekog novog koji bi se usput trebao uklapati a pri tom bio diskutabilnog kvaliteta

Cirbes toliko dobro poznaje sistem da, kad je jedan od dvojca Kuz-Mitar van tima, Davidovac pokriva 5.
Korisnikov avatar
By MileBL
Tesko podnosim kad nam trojke trpa jebeni Bil Bentil, pre par godina kad je igrao za Pao nije znao gde udara

Korisnikov avatar
By Lepus
Nije meni teštko shvatiti da nas opere ekipa poput Milana. Ljudi su svakako kvalitetniji.

Ono što meni nije jasno da već 100 godina igramo EL, a nismo u stanju ni milimetar napredovati. Organizaciono, igrački, trenerski, mi smo svake godine sve gori i gori.

Izgleda da je nama plafon osvajanje ABA lige (sljedeće godine sam siguran da Partizan osvaja) i KLS-a, a onda u junu slavimo Radonjića kao vrhunskog trenera i uzdamo se u igrače poput Dobrića, Davidovca i sličnih da su neki mamojebi, a ne obične karine (bar na nekom višem nivou).

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By skeske
Malo je iritantno kad te Armani pretuce u pioniru. Ok da su ubolu 20 trica pa da covjek kaze, jebiga... Ali ne, pretukli su nas i uzeli nas na fizicku igru, e to boli.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
skeske napisao: Uto Feb 01, 2022 9:53 pm Malo je iritantno kad te Armani pretuce u pioniru. Ok da su ubolu 20 trica pa da covjek kaze, jebiga... Ali ne, pretukli su nas i uzeli nas na fizicku igru, e to boli.
Pa nije to prvi put, Uniks vas je takođe pretukao u Pioniru, a lepo su i pogađali tako da su vas propisno odučili od košarke. Ali jbg ne možemo porediti ekipe gde u jedno je Kalinić najkvalitetniji igrač i za klasu bolji od ostalih, a u drugoj bi taj Kalinić bio druga opcija na krilu posle Šildsa, pored toga porediti Radonjića sa Mesinom ili Perasovićem je nezahvalno. Tako da ozbiljni treneri i ozbiljne ekipe u EL koje ne kalkulišu ni jednu utakmicu ne mogu prosto da izgube od vas, razlika u kvalitetu se oseća. To da vi igrate odličnu odbranu, to jeste super, ali nemate skoro nikakva rešenja u napadu, te je to vrlo nezahvalno, da bar imate ekipu koja leti na sve strane i igra jaku odbanu, to bi bilo skorz legitimno i održivo, ali vi igrate jaku odbranu i spor pozicioni napad u kojem ste izuzetno limitirani. Mada su se protivnici i navikli i laki ste za skautiranje, naravno ima ekipa kojima odgovarate kao ekipa ima onih kojima ne odgovarate i to je to.

Ovo što je rekao @Lepus, stvarno je sramno da vi nakon sad već skoro 10 godina kako igrate EL i nemate preterano jakog konkurenta u ABA, nemate ni sistem ni ništa ne napredujete. Odlaskom Radonjića je usledio potop, razni Alimpijevići, Gavrilovići, Šakote, Obradovići, Tomići i slični su se menjali ko na traci, od tima je napravljen svega 1 EL igrač - Dobrić, jeste imali pogodaka u transferima sa Beronom i Lojdom, al ste imali i promašaje žestoke. Sve u svemu tužno je da ovakvu priliku niste bolje iskoristili i da to što imate FMP kao razvojni tim niste uspeli da materijalizujete, dakle izgubljeno je bar 4 generacije kvalitetnih FMP juniora.

Sve u svemu životarenje u EL i igranje ABA je vaša i naša realnost trenutno, kao i svih ekipa ABA lige, ni Budućnost nije ništa bolja bila u onoj sezoni kad su ušli, a verujem da ni Cedevita ne bi mogla ništa više da uradi, sem dovođenjem nekog vrhunskog trenera eventualno, jer mi deluje da oni još i najviše novca imaju.

Stvarno sam očekivao nekog ozbiljnog centra da ćete potpisati koji će doneti novu energiju, dimenziju i poene u rukama, koji realno fali Radonjiću, da bi ovakva igra mogla da se gaji i ima nekog rezultata.
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 69
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]