Stare teme
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Moneymaker napisao:Dođe GG&3+ :D
Dodje duple pobeda, 2 3+ i prvo 2.
Korisnikov avatar
By Zex88
Mi to ovako

[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
kontrabas napisao:
MILOS OBILIC napisao:Ma kakvi Nemci. Kad dodje jaca reprezentacija oni ispadaju kao i uvek.
Sve dok ne igra Klose zelim im neuspeh.
Sad će Obilić sigurno da kaže da se Nemci jednostavno nisu nameračili na nijednu iole ozbiljnu reprezentaciju. :)
Pa igrao je Klose. :D
Nemci su se ispucali, osvojice Holandjani ili Argentinici. Kakav bi sok bio da Mesi digne boginju sa kapitenskom trakom nasred Marakane.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Genocid sinoć !
Raspali Brazill, davno su trebali ispasti, možda čak i u grupi. Jebo ih senlni Skolari i igra fudbala ko šah. Ostaviti onakve majsote ko Kaku i Ronladinja da pimplaju loptu kući, pa i onaj Robinjo bi više pomogao od Hulka. Da je sreće Hulk bio negdje na farmi radio, a ne loptu ganjo.
Hernanes na klupi, ali zato bivstvuju Paulinjo i Luis Gustavo. O klasičnom napadaču ne vrijedi pričati, Fred i Jo su ok igrači, ali daleko ispod nekog velikog kvaliteta.
Navijao sam za Brazil, ali nakon 30 minuta sam poželio da njemci dadnu 27 golova.
Korisnikov avatar
By Peja
Mene podseca Brazil u fudbalu na nas u drugom sportu.
Ni oni ne mogu da se pomire sa tim da vise nisu najbolji, kao ni mi sa kosarkomm
Prosto nemaju vise vrhunske igrace kao ni mi ovamo
Verujem da zale u narodu za Kakom, Ronaldinjom, Robinjom kao mi za Milicicem , Radmanovicem, Igorom cim prodje prvenstvo...
Stalno se podmladjuju, vracaju trofejne trenere ali nista od titule
Prosto duvaju neki drugi vetrovi, nas je oduvao Spanski a njih Svabe zeljne revansa za 2002 kao Spanci sto nama vracaju zaono sP
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]