Stare teme
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
MileBL napisao:Ja ne bih imao nista protiv da gledam Filipa u CZ, ni pre pet godina mi nije smetalo a ne bi ni sada kada stari Covic vec ima neko povjerenje navijaca a junior je dostigao nivo 11-12 igraca u rotaciji.
Ne luduj
Korisnikov avatar
By MileBL
Kao da smo imali neke koristi od Cvetkovica i Rebica koji su bili u timu a prakticno nista, Filip bar ne bi otisao u Partizan

A inace zivimo na Balkanu gde imamo na svakom drugom koraku nelogicnosti, ne znam zasto bi ovo bio problem prihvatiti
By Edibledi
MileBL napisao:Ja ne bih imao nista protiv da gledam Filipa u CZ, ni pre pet godina mi nije smetalo a ne bi ni sada kada stari Covic vec ima neko povjerenje navijaca a junior je dostigao nivo 11-12 igraca u rotaciji.
Potpisujem!!! :lol:
Korisnikov avatar
By Zex88
Kako se Tejic ocajno krece u odbrani.. Svaki drugi pr nema pojma gde je ni koga da cuva.. Lazarevic me malo podsetio na Kalinica danas..

Bice vrlo zanimljivo finale..
Korisnikov avatar
By djokonda
Više zna od Kalinića...Kalinić sa 20 godina nije znao gde je levo, a i sada kada ima loptu u rukama, ako nema livadu do koša, bože sačuvaj. Lazarević ako dovede šut za tri na upotrebljiv nivo može da bude ozbiljno korisna trojka za jaku ekipu...po meni, jedini iz FMP-a ima mesta u Zvezdi sledeće godine.
Korisnikov avatar
By Lucky
Bice zanimljivo jedino ako nas bas podcijenite. Ukoliko iole ozbiljno pristupite mecu mi necemo prici na ispod 10 razlike. Ja licno se nadam da mozemo imati jedno sutersko ludilo i da casno izgubimo sa 3:1.
Korisnikov avatar
By MileBL
Ja mislim da ce biti izjednaceno, jer sta ste vi drugo mogli raditi u toku pauze nego pripremati se za utakmice sa nama, a jos ste nas dobili dva puta u toku sezone.
Prva utakmica ce biti najvaznija, tu imate najvece sanse da nas iznenadite, sa druge strane ako se mi budemo prilagodili i dobili prvi mec ocekujem laksi nastavak serije jer ce biti manje prostora za kakva takticka iznenadjenja sa vase strane.
Korisnikov avatar
By Zex88
@Djokonda, podsetio u smislu agresivnosti na terenu.. Sut ce mu odrediti dalju karijeru..

@ Lucky, ja mislim da vrlo lako moze i u 5.. Prosto mi delujemo kao izduvani balon.. Mislim da su kod Jovica kljucevi finala..
Korisnikov avatar
By Jomer
@Zex @Mile lagano dobiajte seriju na suvi kvalitet mi izgledamo kao busan k, ova pauza od 2 meseca je ostavila velikog traga kod nas, za to vreme vi ste odigrali 3 utamice sa prvakom Evrope i tri utakmice finala regionalnog takmicenja, Jovic podigao nivo igre za jednu stepenicu, dovoljno da Cirbes odigra i tu je kraj, nadam se samo da cemo se boriti do poslednje kapi
  • 1
  • 308
  • 309
  • 310
  • 311
  • 312
  • 329
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]