Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
cekaj ocete da kazete da se smopozvana Milica nije predstavila ni slikom, ni licnim podacima, jos je i ime vrlo originalno username999 ?! ja rekoh vec da nam fali ona tema predstavljanje(preko nje sam upoznao majamija i pricu o bloku 23 )...
kad smo kod tokija ja se tog coveka apsolutno ne secam :oops:

a mene niko da pomene, kad se vec licitiraju fini decki :mrgreen:

@999 ja sam imao isti problem imas na ovoj temi u januaru sam izlagao celu pricu, i zavrsilo se tako sto sam morao da joj kazem sta imam i dobio ocekivani odgovor : "Ja te volim, ali ne na taj nacin" kao sto rekose drugari manijaci najgori moguci scenario i kao da je to neka hronicna bolest u drustvu danasnjem(ne znam za pre mozda ce neko stariji da mi kaze da nismo samo mi nove generacije oni koji nemaju muda da rese tu stvar nacisto sa sobom i drugima). prepoznajem ovde citanje telefona, veliku cokoladu, predlog da cesce pricamo i tako to...

moje se na svu srecu po meni i pristojno zavrsilo, bas u petak smo izblejali zajedno 4 sata, u parku pa kod nje ispricao se sa kevom njenom i sa babom i tako...

auu sinoc sam se prebio u skadarliji ne znam kako sam dosao kuci zavrnuo nas konobar za soma dinara, jedva smo skupili za taxi ali sve je dobro kad se dobro svrsi...

nasmejali ste me nema sta !!! :)
Korisnikov avatar
By Karaburac
Salvatore Guliano napisao:cekaj ocete da kazete da se smopozvana Milica nije predstavila ni slikom, ni licnim podacima, jos je i ime vrlo originalno username999 ?! ja rekoh vec da nam fali ona tema predstavljanje(preko nje sam upoznao majamija i pricu o bloku 23 )...

@999 ja sam imao isti problem imas na ovoj temi u januaru sam izlagao celu pricu, i zavrsilo se tako sto sam morao da joj kazem sta imam i dobio ocekivani odgovor : "Ja te volim, ali ne na taj nacin" kao sto rekose drugari manijaci najgori moguci scenario i kao da je to neka hronicna bolest u drustvu danasnjem(ne znam za pre mozda ce neko stariji da mi kaze da nismo samo mi nove generacije oni koji nemaju muda da rese tu stvar nacisto sa sobom i drugima). prepoznajem ovde citanje telefona, veliku cokoladu, predlog da cesce pricamo i tako to...

moje se na svu srecu po meni i pristojno zavrsilo, bas u petak smo izblejali zajedno 4 sata, u parku pa kod nje ispricao se sa kevom njenom i sa babom i tako...

auu sinoc sam se prebio u skadarliji ne znam kako sam dosao kuci zavrnuo nas konobar za soma dinara, jedva smo skupili za taxi ali sve je dobro kad se dobro svrsi...

@SG za ime Bozije kako prica sa njenom kevom i babom moze da se okarakterise kao ''fino se zavrsilo'' :roll: :doh: To se trpi kad se mora, tesko da se moze reci da je gotiva.... :snooty:
Korisnikov avatar
By Kure
Karaburac napisao:
Salvatore Guliano napisao:cekaj ocete da kazete da se smopozvana Milica nije predstavila ni slikom, ni licnim podacima, jos je i ime vrlo originalno username999 ?! ja rekoh vec da nam fali ona tema predstavljanje(preko nje sam upoznao majamija i pricu o bloku 23 )...

@SG za ime Bozije kako prica sa njenom kevom i babom moze da se okarakterise kao ''fino se zavrsilo'' :roll: :doh: To se trpi kad se mora, tesko da se moze reci da je gotiva.... :snooty:
Jbg, možda mu keva uvalila slatko i radžu iz ćaletovog šteka za poneti, a bakuta isheklala priglavke da mu se noge ne smrznu, jer svaka boleština sa nogu dolazi...
By hazarder
Dobro je, ja rekao opet moje paranoje, kad ono i Durlanac zakljucio isto.
Korisnikov avatar
By username999
[BBvideo 560,340][/BBvideo] Ne znam Texxxe jedino šta ćemo u nedostatku brkova ovde :)
Karaburac napisao:Za ubijanje bilo kakve zelje iz licnog iskustva najbolje pali recenica: ''Znas moja najbolja drugarica nema decka, a ti si tako dobar pa sam htela da vas upoznam...''.

Skoro sve drugarice su prave lepotice, ali su uglavnom zauzete i pred udajom :)

Nemojte me bacati u more, tamo ima :character-jaws:
kosta76 napisao:Od sada si nas drug Kjoto
Neću morati da gazim malo po žaru i vrelom pepelu pre toga? :lol: :text-thankyoublue:
Knofler napisao:Sinoc u kasne sate me osakatio i otvorio mozak... ni slucajno ne otvarajte pp ako vam ih posalje!
:oops: :oops: :oops: :oops: 'Ajte sad, kakav pp?

Inače, stvar se iskomlikovala, pošto je predložio da prošetamo ili da odemo na večeru početkom sledeće nedelje, pošto mu je rođendan :| Znači da je singl i pun entuzijazma, pa ću biti prinuđena danas da ga ohladim ranije, bilo bi trulo da ga pustim da me startuje tad. Dakle, danas. :text-feedback:
Korisnikov avatar
By Zex88
Levatiti-varati,zajebavati nekog,zavlačiti.
By Knofler
@999
Vec si upoznata sa svetim trojstvom manijaka foruma: Lika, Shomy, Yopic.
Yopic je za tebe bezopasan, to smo utvrdili. Lika uziva sa Hrvaticama po "lipoj njihovoj."

Ne sto je Somile opasan za zene nego opasno zna da izvrsi lobotomiju i muskarcima. U pola 3 sinoc mu je palo na pamet da mi posalje pp o tome da li je pokojni Merkjuri bio gej ili ne. Kad smo nakon x poruka utvrdili da je biseksualac krenuo je sa pricom kako je bolji NBA 2K11 od svih ostalih, na sta je meni posle 67 razmijenjenih poruka ostalo da se slozim.
Tako mi je lik isprao mozak da je to ludnica, jutros ne mogu da citam novine od psihickih trauma koje je na mene ostavila doticna spodoba.
To nije prvi put da me nateze na pp oko nekih nebuloza sto je najgore :(

Eto kakva pp, pa sam savjetovao druge da ne otvaraju njegove poruke jer ce im isprati mozak lupetanjem. :D
By Jaycee Carroll
@Sale

Ja sam zaduzen samo za ponezni pol,tako da ne bih bilo pravedno da me stavljas u taj tim :mrgreen:

@999

Ja i dalje cekam....a zamisli da sam ti ja bio drugar? :dance:
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Jaycee Carroll napisao:@Sale

Ja sam zaduzen samo za ponezni pol,tako da ne bih bilo pravedno da me stavljas u taj tim :mrgreen:

@999

Ja i dalje cekam....a zamisli da sam ti ja bio drugar?
:dance:
Ne obracaj paznju, on je jos uvek nevin
Muska devica Dzejsi
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 59
Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]