Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Potpuno se slažem..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Lepus
Kad je klovn na klupi, šta drugo na terenu očekivati nego cirkus.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By MileBL
Sad vise nema ni komotne situacije u Aba ligi, ovde mogu samo zesci rezovi nesto promjeniti, da se mene pita ja bih prvo cepnuo Obradovica, nije on slucajno na sve strane dobio nogobulj tokom sezone

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Ja da sam na mestu igrača ne bih slušao Obradovića.. Pa majku mu 26s je bilo do kraja,njihova lopta..

Korisnikov avatar
By Zex88
Poslednji koš iz igre smo postigli početkom poslednje četvrtine..

Po ko zna koji put se raspadnemo u 4/4..

Korisnikov avatar
By MileBL
Digli smo ruke od Rocestija, kako se stvari odvijaju ne bih se iznenadio da se jos vise ukopamo zamjenom za njega...

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By skeske
Bilo je pitanje vremena kada ce poceti histerija protiv Obradovica, tako bi bilo i protiv Radonje, ili da je Zoc dosao bill bi, ne moze on bez multimilionskog budzeta... Pun tviter i insta pametnica koji bi mijenjali trenera 🙂

Nego, u losem smo periodu, nadam se da ce poslije vise od mjesec bez treninga sada kod kuce kad povezemo mjesec, imati i kvalitetan trening i uigravanje.
Ovo sa Ročom je dobra odluka, ne donosi nista, tako da ovo moze i Uskok. Bice nam presudna zamjena na kecu i kad se Hol vrati moglo bi sve da sjedne na svoje mjesto.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jos da je Rocesti najveci krivac za ova losa izdanja Zvezde, covek nije igrao ni 10 minuta po utakmici... Ako dobije neki klinac sansu bice dobro, ali tesko.
Korisnikov avatar
By skeske
MILOS OBILIC napisao: Sre Dec 09, 2020 11:50 pm Jos da je Rocesti najveci krivac za ova losa izdanja Zvezde, covek nije igrao ni 10 minuta po utakmici... Ako dobije neki klinac sansu bice dobro, ali tesko.
Zapravo igra 17,5 minuta u ABA ligi i preko 11 minuta u EL u prosjeku. Ne znam da li treba spomenuti da su mu gotovo sve utakmice u EL u +/- statistici u minusu, a u ABA je u minusu u svakoj od derbi utakmica (Mornar, Mega, Partizan, Buducnost).
Naravno nisi nista provjerio nego lupetas kao i za Hola :D
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 80
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]