Stare teme
Korisnikov avatar
By Gale
O-ho, moderatori jašu : Ćapin 28, on je bio krizan, ali je tada stigla konjica : Lee 5, Dijan 4, BADER 1 .
Majko moja
Korisnikov avatar
By Karaburac
Opa, 50 od 3 igraca, zapravo od dva posto je Li doprineo sa citavih 5 indeksnih poena. Nema veze, oprastam mu, jer mi je prosla dva kola donosio po 20+.
Capin 28, White 17 :)
Korisnikov avatar
By Joomla10
Karaburac napisao:Opa, 50 od 3 igraca, zapravo od dva posto je Li doprineo sa citavih 5 indeksnih poena. Nema veze, oprastam mu, jer mi je prosla dva kola donosio po 20+.
Capin 28, White 17 :)
Capin, White, Sehovic, Aleksa Popovic za sada ne se zalim vise nego proslo kolo i jos pola od toga, a samo cetiri igraca u pitanju :D .
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ocekujem ovo kolo da ostvarim neki zapazeniji rezultat. Samo se nadam da ce bar jednom ovi igraci koje sam sastavio odigrati na svom nivou. Li je podbacio, ali imam jos par igraca od kojih dosta ocekujem Hamonds, Blazic, Skot bi isto mogao napokon da se raspuca, Bejns bi trebao da unisti onu jadnu centarsku liniju Cibone (jos se igra u Sloveniji, tipujem da ce mu pokloniti sudije 8-10 faulova), ostatak samo neka me ne zakopa totalno i bicu zadovoljan. O da i Planinic bi mogao pristojno da odigra. Sumnjam da ce izdominirati u ovom kolu, ali barem neka bude dvocifren.
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
milanezija napisao:potez kola izmedju BB i Vuka Radivojevuca ja izaberem prvog.
Brate, ne trci pred rudu. Mislim da je potez decenije izbacivanje redom Travisa, Lalica i Wrighta. Can You top that?
By milanezija
texxxdrummer napisao:
milanezija napisao:potez kola izmedju BB i Vuka Radivojevuca ja izaberem prvog.
Brate, ne trci pred rudu. Mislim da je potez decenije izbacivanje redom Travisa, Lalica i Wrighta. Can You top that?
:clap: :doh: Bravo brko majstore.

Sva sreca Skot, Nelson, Savovic i Planinic unistavaju indexno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 105
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]