Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Karaburac
Poslušao sam Micova u nekoliko podcasta u kojima je gostovao, posebno sam obratio pažnju na priču o saradnji sa Partizanom i dopalo mi se.

Rekao je da će ove sezone definitivno u Metalcu igrati Šekularac, Danilović i Illes, a da se ostavlja mesto i za Bojovića. Izgleda da će Tepić direktno nadgledati momke dok su u Valjevu, a takođe će se voditi računa da se na njihovim pozicijama ne dovode igrači koji će ih gušiti. Ideja je da dobiju dovoljno prostora.

Pošto mi deluje da Mijailović ima najveće poverenje Željkovo i da je generalno u prošlom KLS pružao najzapaženije partije ne bi me iznenadilo da on ostane sve vreme uz prvi tim Partizana i da lovi neke svoje prilike u ABA, kupu i posle KLS.

Interesantno je da su svi ovi naši klinci momci na pozicijama 2-3 osim Illes-a koji je 1-2.

Pretpostaljam da nije realno sve ove naše momke da gledamo u budućnosti u prvom timu Partizana, ali bilo bi sjajno kada bi se to dogodilo.
Korisnikov avatar
By Zex88
Није он тренутно добар шутер да би био стреч 5. Нити има снагу за 5.Мислим да ће га форсирати на 4,можда чак и на 3.

Е сад,његов долазак лако може да помери неког из клуб( Бонга,Поку) јер сигурно не долази без гаранција.

Реално,огромно изненађење је његов долазак јер се котира високо у Америци.

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Karaburac
Marketinski dobar potez, a u zavisnosti kakav je ugovor potpisan mozda i finansijski dobar potez.

Igracki, ne vidim sta sa njim dobijamo vise nego sto smo imali sa Balsom, pod uslovom da igra 5. Brzi je, ali je nizi i slabiji. Obojica dobro kucaju i lepe banane. Ne vidim ja tu neku razliku, osim sto je mladji i bezobraznijim

Mene on dosta podseca na mladog Veselog i u nekim specificnim petorkama to moze biti dobro, ali ocekivao sam neku sigurniju opciju na petici tj. snazniju opciju.

Ovo je svojevrstan rizik. Ko zna, mozda nasi razmisljaju u pravcu da tim "sigurnim opcijama" nisu zadovoljni pa kao ajmo da rizikujemo. Mozda je to i ok.
Korisnikov avatar
By gramada
сумњам де ће играти ан 5 можда у неким ситуацијама у АБА
Мислим да се прави центар чека и да ће га бити у наредном периоду ако циљамо високо
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Otvaranje sezone sa 1:1 posle duplog kola i nije toliko loš rezultat, imajući u vidu situaciju u kojoj smo bili koliko juče ujutru, posle debakla u Emiratima.

U prvoj utakmici smo u praznoj hali u Sahari imali pristup kao da se igra pripremna prijateljska utakmica, znači energija na nula, uigranost u minusu, ozbiljnost kritična, ziceri se promašuju, u odbrani duva promaja i slično... Još smo i super prošli rezultatski tu utakmicu, ali je pristup kriminalan bio prosto.

U drugoj utakmici, sušta suprotnost, Milano koji je na papiru favorit i jača ekipa, je ubijen našom dobrom energijom. Doduše dobar i naš šut, sve u svemu sušta suprotnost, ali neverovatna transformacija u dva dana, manje od 50h razlike. Imali smo +22 u jednom trenutku u 2/4, pa se onda to održavalo, na kraju smo ispali suludi i strepeli od toga da nas Gudurić opet ne potopi kao pre desetak godina. Iskreno muka mi je bilo i sve me je podsetilo na tu situaciju...

Naravno da domaći teren donosi neki % te zasluge i da motiviše, ali prosto, mislim da se nije uložilo 20+ miliona eura da bi bili domaćica, to smo mogli i to smo bili i sa mnogo slabijim timovima i sa par stranaca...

Sve u svemu, od Osetkovskog i Parkera smo dobili ono što smo i očekivali, s druge strane, Milton je ok za sad, deluje mi kao fina akvizicija, jak je fizički, siguran na lopti...
Korisnikov avatar
By Gaja
Proslu tekmu onaj roling Miltona je bio baaas vrhunski potez.
Kosarkaska inteligencija Vasingtona je na nivou srednjoskolca. Nedostaje mi onaj Vasington koji je morao da pegla odbranu i koji je klupiran nakon jednog loseg suta.

Onaj 'faul' je jos neverovatniji jer na snimku sudija gleda direktno od napred, na 3 metara i ne vidi da se ovaj sapleo o liniju. Mozda je to saplitanje toliko bizarno i da ni sudija nije verovao svojim ocima.

Ako se kod Pokusevskog ne bude video znacajan napredak ove sezone mozda treba da se pusti. Jos je mlad ali treba da se vidi taj napredak.
Korisnikov avatar
By gramada
Сем што смо поправили дефанзивни скок и то поприлично све остало је јако слично као прошле године позитивне и негативне ставри
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Slažem se oko Vašingtona, nikako mi se on ne sviđa, čoveku data uloga ko da je Milton Palasio lično jbt, ko da nema ko drugi da igra na toj poziciji i on uzme brat da drvi loptu, solira neke stvari, divlja, lagano promašuje one neke zicere, pakao, nije mi jasna njegova uloga nikako iskreno.

Najviše od sva tri pojačanja mi se sviđa Dilan, nije što sam ga prizivao u KKP, ali dečko je ozbiljan upgrade za ovu ekipu i ozbiljno oružje u napadu, u odbrani, s druge strane nije rupa, što je najbitnije.

Videćemo šta nam dalje nosi EL, Efes nas čeka sledeće nedelje, a pre toga ABA liga.

Ne sviđa mi se nikako ovo što smo postali Makabi, mada smo to već godinama, ali šta da se radi...

Fascinantno mi je npr. da ni mi ni Zvezda nismo uzeli Kondića, eno ga dečko igra u Dubaiju, fine pare uzima, lepu ulogu će da ima, uz malo sreće doduše, ali eto...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]