Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Zex88
Flameni je jedan lazov,manipulant,on bre nije covek..
Korisnikov avatar
By familija
Mutinjo napisao:@Familija, pricalo se da im pred Djurdjevdan, njihovu slavu svima daje po jagnje. Nisam bio svedok, ali ljudi se zaklinju da je tako. Pa kako da ga ne vole onda :)
Sad razumem...znam da cigani (Romi) obozavaju jagnjetinu... :D ;) A iskreno, ko ne voli mlaku jagnjetinu...mmm... :lol:
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Osecam, javlja mi se, da ce ova tema da zablista.
Edit:
@Familija, danas sam bio na slavi, samo sam ja'njetinu jeo, zajebi sve ostalo. Ako i meni pokloni jedno lepo, mlado jagnje, dobice glas, ja sam jednostavan covek :violin:
Korisnikov avatar
By familija
Mutinjo napisao:Osecam, javlja mi se, da ce ova tema da zablista.
Pa pricao sam sa @kostom jos pre desetak dana, da se ovo aktivira..ali za praznike sam radio mnogo, pa i nisam imao nesto puno vremena za forum, ali kada sam danas video da se ponovo aktivirala prica o saopstenjima (i ja sam ucestvovao u tome), onda rekoh ajde da ocistimo tamo teme od korova, a da se ovde prosledi "nasa zuta stampa".... :D :lol:
Korisnikov avatar
By Mutinjo
familija napisao:
Pa pricao sam sa @kostom jos pre desetak dana, da se ovo aktivira..ali za praznike sam radio mnogo, pa i nisam imao nesto puno vremena za forum, ali kada sam danas video da se ponovo aktivirala prica o saopstenjima (i ja sam ucestvovao u tome), onda rekoh ajde da ocistimo tamo teme od korova, a da se ovde prosledi "nasa zuta stampa".... :D :lol:
Eno, editovao sam prethodni post, da vidis da nisam neki nemac pojma, nego da smo saborci sto se jagnjetine tice :)
By Jaycee Carroll
familija napisao:
Kosta nece dolaziti sledecih par dana na forumu,jer je sokiran zbog moje povrede grba.Pozdrav.
Korisnikov avatar
By familija
Mutinjo napisao:
familija napisao:
Eno, editovao sam prethodni post, da vidis da nisam neki nemac pojma, nego da smo saborci sto se jagnjetine tice :)
Nemoj tako, sklopi bar trogodisnji ugovor: Za slede :D ce tvoje tri slave po jedno jagnjence od 25-30 kg...
Korisnikov avatar
By Zex88
cedric ceballos napisao:http://www.nadlanu.com/pocetna/info/spo ... 78.80.html
Dodaj i napade na sudije xy puta,kradje slika,procente od igraca..
Sve u inat Vatrenom. :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 1000

https://x.com/wojespn/status/2062868497529487644/m[…]