Stare teme
Korisnikov avatar
By mudric85
Вечерас, као ретко кад могу да потпуно растерећено уживам у кошарци, додуше навијаћу благо за Раднички. Очекујем неизвесну утакмицу, много поена, много тројки, одбрана без.
Korisnikov avatar
By kontrabas
Radnicki sa ogromnom energijom. Vrlo raznovrsna i mastovita igra u napadu.
Katnic me odusevljava. Kao i Birca. Zelim obadvoje da vidim na spisku. Ne znam zasto je Muta izveo Katnica a vratio Marinovica. Ofanzivna igra je time nesto stagnirala. Katnic ume bolje da probije, predje svog coveka i onda se otvara opcija za opcijom za napad Radnickog.

Porediti ovu utakmicu sa onom Partizan - Zvezda je kao mrak i svetlo.
Korisnikov avatar
By Kure
Каква нападачка рапсодија РКГ... Са оваквим приступом могли би помрсти конце килавим вечитима.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
kontrabas napisao:Radnicki sa ogromnom energijom. Vrlo raznovrsna i mastovita igra u napadu.
Katnic me odusevljava. Kao i Birca. Zelim obadvoje da vidim na spisku. Ne znam zasto je Muta izveo Katnica a vratio Marinovica. Ofanzivna igra je time nesto stagnirala. Katnic ume bolje da probije, predje svog coveka i onda se otvara opcija za opcijom za napad Radnickog.
Kakvom spisku? Ako mislis reprezentacije Bircevic i nekako, ali Katnic-haha nemoj me zezati.
Inace svi znamo kako Radnicki igra kada ih krene, steta samo sto je to vrlo retko...
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Dali smo 62 poena za poluvreme :shock:

Koliko je ovo luda ekipa...
Korisnikov avatar
By kontrabas
Naravnom na tom širem spisku. Ne znam kako neko može na njega staviti Veličkovica a izostaviti Birčevića. Takodje ne mogu da razumem da se stavlja Nedović, koji ne vidi teren, koji kao plej, osim u nekom kontra napadu, ne blista. Ako Katnić može brzinom da probije, pa onda poveže pasom napad, ili pogodi šut iz naskoka za dva, što sasvim solidno radi zadnje dve utakmice, plus odigra pristojnu odbranu, zašto za njega ne bi bilo mesta. Jedini kvalitet koji Nedović stavlja na teren je taj kontranapad, što je za mene premalo - a mesta za solidnog pleja uvek ima.
Korisnikov avatar
By Zex88
Brate,greh je stavljati u isti rečenicu Katnića sa Teom i Nedovićem..

Gde ja vide Tea u rečenici?!

Nisam se razbudio..
Korisnikov avatar
By Karaburac
kontrabas napisao:Naravnom na tom širem spisku. Ne znam kako neko može na njega staviti Veličkovica a izostaviti Birčevića. Takodje ne mogu da razumem da se stavlja Nedović, koji ne vidi teren, koji kao plej, osim u nekom kontra napadu, ne blista. Ako Katnić može brzinom da probije, pa onda poveže pasom napad, ili pogodi šut iz naskoka za dva, što sasvim solidno radi zadnje dve utakmice, plus odigra pristojnu odbranu, zašto za njega ne bi bilo mesta. Jedini kvalitet koji Nedović stavlja na teren je taj kontranapad, što je za mene premalo - a mesta za solidnog pleja uvek ima.

Druze, Nedovic bi u ovoj ligi probijao 1na1 koga god hoces i kucao u facu polovini centara.
Korisnikov avatar
By Zex88
Karaburac napisao:
kontrabas napisao:Naravnom na tom širem spisku. Ne znam kako neko može na njega staviti Veličkovica a izostaviti Birčevića. Takodje ne mogu da razumem da se stavlja Nedović, koji ne vidi teren, koji kao plej, osim u nekom kontra napadu, ne blista. Ako Katnić može brzinom da probije, pa onda poveže pasom napad, ili pogodi šut iz naskoka za dva, što sasvim solidno radi zadnje dve utakmice, plus odigra pristojnu odbranu, zašto za njega ne bi bilo mesta. Jedini kvalitet koji Nedović stavlja na teren je taj kontranapad, što je za mene premalo - a mesta za solidnog pleja uvek ima.

Druze, Nedovic bi u ovoj ligi probijao 1na1 koga god hoces i kucao u facu polovini centara.
To. Pa Nedovic je pre tri godine igrao sa Katnicem u istom timu,ovaj nije mogao da mu prismrdi..
Korisnikov avatar
By Kure
Да ли је ово могуће? Пребацим канал кад је било 24 или 26 за вас, вратим оно егал...

ЕДИТ: Овај сељак Обер је дефинитивно прескочио пар судијских рангова, па он стварно не зна... Рак рана му је фаул у нападу - ниђе везе ово што он суди...
Poslednja izmena od Kure u Pon Jun 02, 2014 9:36 pm, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • 1
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • 295

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]