Stare teme
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Milutinov je ko stvoren za obradu kod Radonje, ali tesko ce ga Oli pustiti, on dobija neku minutazu ove sezone, ali sam siguran da ce sledece biti ozbiljan sraf u Pireju. Neko je spomenuo Muslija, mozda bi se moglo probati i sa njim, jak je kao bik, ima cak bolju gradju od Cirbesa ja mislim, mozda od njega moze da se napravi nesto, ipak ulazi u najbolje godine.
Kuzmic je isto vrlo interesantna opcija za rezervnog centra.
E bre Risticu sta nam uradi, a i sebi.
Korisnikov avatar
By micky
Heisenberg napisao:Milutinov je ko stvoren za obradu kod Radonje, ali tesko ce ga Oli pustiti, on dobija neku minutazu ove sezone, ali sam siguran da ce sledece biti ozbiljan sraf u Pireju. Neko je spomenuo Muslija, mozda bi se moglo probati i sa njim, jak je kao bik, ima cak bolju gradju od Cirbesa ja mislim, mozda od njega moze da se napravi nesto, ipak ulazi u najbolje godine.
Kuzmic je isto vrlo interesantna opcija za rezervnog centra.
E bre Risticu sta nam uradi, a i sebi.
Ostavite se i Muslija i Kuzmica mi drugog centra imamo,Ciganin,fajter,ljudina Vladimir Stimac !!!
Korisnikov avatar
By skeske
Utakmica decenije za nas. Samo jako i koncentrisano. Odmorni smo, nalozeni, mislim da cemo drzati mozda i najvisi ritam do sada u sezonu i da cemo ih samljeti.
Idemo!
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sta mislite ko ce da odskoci od nasih igraca danas ? Moramo opratiti paznju na Bjelicu da ne napada Milera ledjima. Uz solidan sut i jednog razigranog centra i pleja pobedjujemo sigurno, ali samo ako iskontrolisemo njihov skok.
Korisnikov avatar
By Zex88
Sta se desilo sa ekipom na 48-43,ne znam..Odjednom lopta vruca kao krompir,bacanja misterija,odbrana nepostojeca..Ekipa se stegla do maksimuma..Nista,sutra uz Fener,Kalina,premiraj to tamo..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By MileBL
Nisam gledao utakmicu, ali mogu reci da smo propustili dorbu sansu za plasman u top8, protiv Cedevite ce biti jos teze
Korisnikov avatar
By micky
Ovako se ne postaje sampion,sampion se postaje kad izadjes na teren i das sve od sebe.Ali nema veze,necemo posle jedne lose utakmice da bacamo drvlje i kamenje po nasim igracima.Podbacili smo u svim segmentima,osim Dange.Ipak ja bih pre svega izdvojio katastrofalnu organizaciju igre Jovica i Micica oni su mi nekako prednjacili.Bacanja isto katastrofalno,videla se odsutnost i nesigurnost,ali boze moj,idemo dalje...
Korisnikov avatar
By gramada
Sem Dangubica sve ostalo pocevski od trenera kaze ,,bio sam u pravu,, , publike pa do indisponiranih igraca jako jako lose i vise od toga, najvece razocarenje od onih sto se najvise ocekivalo Zirbes, Jovic, Miler pa i Kinsi.............

Propustena istorijska sansa za sada...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Katastrofalna igra svih pojedinaca. Cirbes i Jovic u ocajnoj formi, a i provaljeni su, a kad se jos uz to doda cudna minutaza Kinsija u Zvezdi onda se naravno izgubi. Micic 4 izgubljene lopte i 3 asistencije i padnem ga na tiketu, samo njega.
Ne mogu da verujem da smo izgubili, bio sam ubedjen da dobijamo, pokusao i to da naplatim :D.

Sad moramo da se uzdamo u Zeljka da dobije Efes, a sanse za to su - 99999%
  • 1
  • 282
  • 283
  • 284
  • 285
  • 286
  • 329
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Ja se sa momcima sa koledža uvek plašim &s[…]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]