Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
Iako bi nam veoma znacio, mislim da nije pametno da igra protiv Turaka. To je utakmica velike tenzije, ocekivanja, gdje je 99,99% navijaca vec upisalo pobjedu. Neka se jos ova izgura bez njega, a onda polako i postepeno da se uvodi u tim.
Korisnikov avatar
By rudonja
MILOS OBILIC napisao:Laziceve naocare su nesto sto me najvise nervira na osobama, te odvratne naocare sa ogromnim okvirom. Nadam se da Lazic ide na leto jer ga je Danguba prevazisao u odbrani.

Legendo foruma!
Korisnikov avatar
By skeske
Veceras moj pik za centra sledece sezone Rajt 16 poena, 7 skokova, 4 asistencije, 2 ukradene lopte.

4. Mitrovic, Simanic
4-5. Rajt
5. Cirbes, Milutinov

Bice vise para pa se Cirbesu moze povecati ugovor. Milutinovu je bolje da dodje kuci da radi kod trenera koji uziva u takvom profilu centra i u tim koji igra vise na nacin kakav Milutinovu odgovara nego da glumi Otela Hantera tamo kod Grske brace.
By luki
Meni nije jasno sta ljudi vide u Milutinovu,on je prerano iskolovan igrac od strane Vucurovica, ne vidim nikakav napredak kod njega.Kakav je bio pre tri godine malte ne isti je i sada/osim mase/,niti vidim neki veci prostor gde moze da napreduje.Meni on lici na unapredjenu verziju Mileta Ilica.Mozda ja i gresim ko zna.
Korisnikov avatar
By MileBL
Propustili smo mi sansu da dovedemo Milutinova dok je bio prakticno slobodan igrac, on sada ima trogodisnji ugovor i polako ulazi u Olimpijakosov sistem, nema sanse da oni njega puste. Mislim da ce od njega napraviti centra koji je sposoban igrati podjednako dobro u napadu i odbrani sto je prava rjetkost za nase centre.
  • 1
  • 281
  • 282
  • 283
  • 284
  • 285
  • 329
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Ja se sa momcima sa koledža uvek plašim &s[…]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige