Stare teme
Korisnikov avatar
By cika.Velja
dachakg napisao:Naš sunovrat je počeo ulaskom Dimića (doduše prinudno),ali niko ne može da me ubedi da je Dimić bolji igrač od Novaka!!!
Opet će Mutavi da upropasti još jednog igrača!!!
Jel si ti gledao u hali protiv Metalca,da je Muta dao Novaku sansu i da je za 2 minuta napravio 3 sranja i nije mogao da prenese loptu preko pola.....??
On je decko vanserijski igrac,ali ti ga pretera sa tim kukanjem vise....
Mlad je,dobice priliku kad zasluzi jakim treningom.
A sto se tice Dimica,u ovih 4 kola ja zadovoljan,pogotovo protiv Metalca...
Korisnikov avatar
By Karaburac
cika.Velja napisao:
dachakg napisao:Naš sunovrat je počeo ulaskom Dimića (doduše prinudno),ali niko ne može da me ubedi da je Dimić bolji igrač od Novaka!!!
Jel si ti gledao u hali protiv Metalca,da je Muta dao Novaku sansu i da je za 2 minuta napravio 3 sranja i nije mogao da prenese loptu preko pola.....??

Po cemu?
Korisnikov avatar
By cika.Velja
Karaburac napisao:
cika.Velja napisao:

Po cemu?
Pa cim ga je trazio Partizan i Zvezda i cim je imao tako dobre partije u KLS,ne moze se reci da je prosek....
Eto po tome.
inace ima fenomenalnu kontrolu lopte i osecaj za asistenciju.
I jos mnogo bitna stvar je ta sto je levoruk...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Bojic je mvp KLS-a, hoces da mi kazes da je i on vanserijski igrac? Partizan ga je trazio u trenucima panike (daj sta das), Zvezda ga nikad i nije htela samo je nabijala cenu Partizanu.

Ima ok kontrolu lopte i ok asistenciju, daleko je to od fenomenalnog.

Nije on los igrac, ali zna se ko je vanserijski talenat, Novak nije ni izbliza u toj kategoriji.
Korisnikov avatar
By The Answer
Mora da se kaze u odnosu na sta je vanserijski igrac- decu, KLS, ABA, EL, NBA...? Jer ako je ovaj vanserijski igrac onda je Malina Bog licno! A ako je Malina Bog... vidite gde ovo ide ;)
Korisnikov avatar
By dachakg
cika.Velja napisao:
Kad,sledece sezone???
Malina napravi minimum pet,sest sranja po utakmici,pa opet igra 40 minuta! A i kako da ispravi te svoje greske kad mu igra dva minuta po utakmici! S druge strane,on je i doveden da odmara Malinu,jer ovaj realno ima snage za jedno poluvreme,u drugom samo smeta i srlja iz greske u gresku!
Korisnikov avatar
By cika.Velja
dachakg napisao:
cika.Velja napisao:
Kad,sledece sezone???
Malina napravi minimum pet,sest sranja po utakmici,pa opet igra 40 minuta! A i kako da ispravi te svoje greske kad mu igra dva minuta po utakmici! S druge strane,on je i doveden da odmara Malinu,jer ovaj realno ima snage za jedno poluvreme,u drugom samo smeta i srlja iz greske u gresku!
Taj isti Malina ti je dobio Crnokosu bukvalno sam!
Daleko od toga da ga branim,ali trenutno je na nasem klubu neverovatan pritisak,nemas pojma koliki,da bi se Muta kockao.
Jednostavno igrace mu 7 igraca celu ligu,pa makar pocrkali svi do jednog.
Pominjao si nesto Dimica,volo bih da mi pojasnis,konkretno,sta je lose uradio u prva 4 kola "super" :lol: lige??
Nego ti si cuo za Novaka,neko tamo ti je preneo da je on doveden da napravi razliku,da moze da igra odmah,da uzme mesto Jovicu,Dimicu pa i Mladjanu.
A on je decko doveden cisto da trenira sa ekipom,kao igrac Vrsca i da bude tu za ne daj Boze,ako se neko povredi...
Moras malo vise da se informises...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Realno Radnickom fale centar i bek. Sili je najveci promasaj od svih Amera u Srbiji u zadnje vreme. Momak se jako lose snasao. Sta je razlog ne znam ? Antoine je rekao da je dobar timski igrac, ali se jako lose uklopio. Centra i nemate celu sezonu.
Marinovic kao plej, Jovic kao kombo bek, Mladjan kao palijander, Kalinic kao defanzivno krilo, Bircevic i Lesic na cetvorci i Brkic kao rezervna petica su jedino sto je valjalo ove godine i sto je i iznelo teret ekipe. Sa time da je Mladjan ispaljivac sutne svaki mec deset puta, a Brkic takodje palijander sa pozicije centra, ali makar su na nekim mecevima i pogadjali. Sa 7 igraca i nije moglo vise. Doduse doveli ste i ovog pleja sto je povredjen. Zaboravih mu prezime trenutno.
Sto se tice Silija ogroman promasaj, Jeftovic nije za ABA ligu, Novak i M. Jankovic mladi i bez minutaze, pitanje da li je Jankovic i zasluzuje, Dimic nije za jake ekipe...
  • 1
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • 273
  • 295
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]