Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Stari format takmicenja je bio tezi jer je u osmini finala bila grupa sa 4 ekipe gde imas samo 6 utakmica i moras 4 da pobedis ili makar 3 da bi isao dalje. Sada imas cak 14 utakmica i imas velike sanse da prodjes dalje. Ranije ako si bio na pocetku Evrolige 4 u grupi u osmini finala bi ti dosli prvi iz jedne grupe, drugi iz druge grupe i treci iz trece grupe, a ovako imas dosta vise utakmica i dosta ekipa koji su u tvom rangu.
Partizan je u sezoni posle F4 dobio u TOP 16 Real, Efes i Montepaski, a kada je otisao na F4 dobio je PAO, Barsu i Marusi sto je dosta teze i tu je tesko biti medju 2 ekipe, a ne sada dobijes Darusafaku, Cedevitu, Unikahu...
Korisnikov avatar
By Peja
micky napisao:Prvi put se ne slazem sa predsednikom Covicem,ne svidja mi se ovo unapred kukanje i evidentni pritisak na sudije,zvucimo kao Dule Vujosevic a to jednostavno nismo mi i ne treba da budemo.
+1

Slazem se, ovim se igracima odvlaci koncentracija sa toga da 'uniste' Cedevitu na to 'da nas ne pokradu sutra'.

Nadam se da ce ih Radonja psihicki pripremiti.

Treba da odigramo dobar mec mi sami, a verujem da nam onda ni sudije ni Cedevit ne mogu nista.
Korisnikov avatar
By MileBL
Ne vjerujem da ce nasim igracima odvlaci paznja stvaranjem napete atmosfere, mislim da smo vise mi navikli na takvu atmosferu nego Cedevita.

Imamo jak domaci teren i trebamo to iskoristiti, sve raspolozive resurse je potrebno ukljuciti da bi nas tim imao domacinsko sudjenje, skrenuta je paznja da ne bude nekog muljanja unapred, jos samo reakcija publike u dvorani i ima da sve ide u nasu korist.

Izgleda da Voker nece igrati za Cedevitu, na EL utakmici nisu imali resenja za Milera, sad bi trebalo biti jos lakse ako Miler udje dobro u utakmicu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Otkrilo se sta je sinoc bilo u gradu.. Miler dobio flasu u glavu..Veselo..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By MileBL
Zex88 napisao:Otkrilo se sta je sinoc bilo u gradu.. Miler dobio flasu u glavu..Veselo..

Valjda je to bilo u nedelju navece
Korisnikov avatar
By Zex88
Moguce,sinoc sam cuo da je bio problem sa Milerom..

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Atmosfera pred mec je jako losa i stvorena je atmosfera opravdanja poraza. Miler dve noci pred utakmicu izlazi i dobija flasu u glavu, Covic jauce na sudije pre meca i prica kako namestaju Zvezdi, a kladionice hoce da se obogate jer su stavili kvotu na Zvezdu 1.2 kao da igramo protiv Tamisa.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Šta misliš Obliću da li su mediji preuveličali slučaj Miler i da li Čović kuka na sudije, da slučajno Javoru prije svih, ne bi palo napamet da se prave pametni u po "pionira"?
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ne nego mislim da se pravi opravdanje za poraz. Nisu sigurni u sebe pa ako izgube onda ce da priradjuju raznorazne predstave cija su dva cina vec zavrsena, sa sudijama i Milerom.

Prenos veceras na RTS 1, prvi put Zvezda na RTS-u. Nadam se pobedi i nadam se da ce nam nasi domaci igraci doneti prevagu.
Korisnikov avatar
By MileBL
Usrali smo se za sve pare najblaze receno, ne zna se sta je gore staticnost u napadu ili ispadanja u odbrani.
Cirbes je prica za sebe
Ovo samo Ameri mogu izvuci
  • 1
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • 329
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.