Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Ja ipak mislim da nam CSKA odgovara, redvno primaju veliki broj poena sto znaci da ne igraju jaku odbranu i da ne mogu ugusiti nas napad, takodje u napadu se previse oslanjaju na Tea i De Koloa a mi mozemo odigrati dobru odbranu nad njima. Na centarskim pozicijam nemaju igraca koji napadju na niskom postu da bi nam opteretili Cirbesa i Milera, isto tako mislim da Hajns sa svojih 198 koliko god bio jak i duge ruke imao ne moze kvalitetno cuvati Cirbesa.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Mile opisa CSKA kao da su Igokea ili Gran Kanarija :)
Korisnikov avatar
By djokonda
Mutinjo napisao:Mile opisa CSKA kao da su Igokea ili Gran Kanarija :)
Pa da...a tek što se OKC oslanja u napadu na Vestburka i Durenta tako da bi i sa njima mogli, a Kanter je loš defanzivac i sumnjam da bi mogao da brani Cibresa
Korisnikov avatar
By Peja
Dobro ljudi polako, nije MIle bas lupio glupost, ima smisla to sto pise.

Fakat je da su Teo i De Colo najbolji tandem Evrope, ali bas na tim pozicijama mi imamo eltine defanzivce Evrope, Lazica i Jovica, pa cak i Dangubica, dakle imamo mi sa cim da odgovorimo, tj da se branimo.

Takodje mislim da su Miler i Cirbes u najmanju ruku ravnopravni sa njihovom centarskom linijom.

No, naravno da je Cska apsolutni favorit, igraju najbolju kosarku u Evropi trenutno, odlicno popunjen roster, uigrani do bola, nema sanse da ih dobijemo tamo, nasa jedina sansa je da Teo odigra losije nego inace :D iz poznatih razloga ahahah

Prizeljkujem Kahu pa cak i Real.

Od Kahe ocekujem pad, jer realno igraju predobro, nisu oni kalibar CSKA Ili Fener pa da guraju ovako cele godine, moraju pasti a mislim da to moze biti bas protiv nas, nesto kao Makabi onda protiv Partizana 2010.
Slicno je poredjenje.

Real kao Real, moze osvojiti a moze i da ne prodje u top8 :D Ipak igraju previse promenljivo da bi se stavili u ruke nedodirljivih Cska i FEnera, a to su jedine ekipe koje ne mozemo izbaciti u top8. tj protiv njih jedino ne bi imali sanse
Korisnikov avatar
By Zex88
Cek da mi udjemo prvo u 8,pa onda da razvijamo taktike..

Pre svega,svi ko jedan u utorak..
Korisnikov avatar
By The Answer
Tako je Žeks, SVI KO JEDAN, da pozorištance Pionir konačno pusti glasa. Pogrešno se tumači nastup Radonjića na kzš kao poziv na prekid bojkota, kao poziv nekome da dođe ili ne dođe... nije poenta u tome, ne mora niko nov da dođe u odnosu na ligašku utakmicu sa njima, samo je važno da oni koji dođu "progovore".
Korisnikov avatar
By Duka85
Ljudi ovo je neverovatan uspeh. Znatno je komplikovaniji format takmicenja sada nego lani kada je KKP pravio cuda ulaskom u top 8 (ovim ne umanjujem uspehe KKP).
Mi smo jako blizu top8 a ne tako davno bili smo blizu ispadanja iz prve grupe!

Sada je najbitniji playoff ABA lige, a o CJ u 1/4 finalu EL kasnije.

P.S. Zexx88 i ja isto mislimo, moramo jednom dobiti Zelimira ove sezone ;)))

Sent from my 6045K using Tapatalk
Korisnikov avatar
By micky
Prvi put se ne slazem sa predsednikom Covicem,ne svidja mi se ovo unapred kukanje i evidentni pritisak na sudije,zvucimo kao Dule Vujosevic a to jednostavno nismo mi i ne treba da budemo.
  • 1
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • 329
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige