Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Edibledi napisao:Off topic: Uniks prošle nedelje dobio Zelengoru u gostima 72-68 a danas u Rusiji izgubio 54-71!
Vodili na poluvremenu 33-29; drugo poluvreme 21-42.
Toliko o ruskim ekipama.

Šta očekivati od meča Lokomotiva - Zvezda?
Lokomotiva je druga prica, ove sezone odlicno igraju, bukvalno svi igraci sutiraju trojke, njih je nemoguce braniti, mozda imamo neke sanse ako Cirbes odigra dobro, ali do toga ima jos 15 dana
Korisnikov avatar
By Antoine
Morrison je sada u stručnom štabu svog alma mater univerziteta Gonzaga. Postoji mnoštvo razloga zašto nije uspeo kao igrač, ne bih sada o tome mnogo, suština je da je bio odličan igrač za naše okvire. Inače, nikako ne može biti "najveći promašaj u istoriji Lejkersa" jer je jedan od najvećih promašaja MJ-a kao generalnog menadžera.
Korisnikov avatar
By Pavac
[quote="Antoine" Postoji mnoštvo razloga zašto nije uspeo kao igrač[/quote]

Kao naprimer?
Verujem da si mnogo stručniji od mene, pa mi malo prokomentariši o njemu
Negde sam pročitao da je uvek mogao biti bolji, ali je bio bezvoljan na treninzima, mrzelo ga da se zagreva, umeo je često da pobesni na terenu... itd
Mislim da jedna rečenica sjajno opisuje njegovu karijeru.. ,, koledz zvezda koja je izgubila sjaj u nba dzungli... ''
:)
Korisnikov avatar
By MileBL
Nismo bez sansi protiv Fenera samo trebamo takticki pametno pristupiti utakmici, Veseli i Judo su prakticno bezopasni van reketa, nema petrebe izlaziti za njima van reketa, bolje da obratimo paznju na kontrolu skoka.
Takodje treba iskoristiti cinjenicu da Veseli izvodi slobodna bacanja ispod 50%, bolje poslati ga 15 puta na liniju slobodnih bacanja nego dopustiti da lagano poentira.
Korisnikov avatar
By Antoine
Pavac napisao: Kao naprimer?
Negde sam pročitao da je uvek mogao biti bolji, ali je bio bezvoljan na treninzima, mrzelo ga da se zagreva, umeo je često da pobesni na terenu... itd
Mislim da jedna rečenica sjajno opisuje njegovu karijeru.. ,, koledz zvezda koja je izgubila sjaj u nba dzungli... ''
Daleko od toga da je jedina koledž zvezda koja nije zasijala. Mislim da nije vreme, a ni mesto za priču o Adamu Morrisonu sada pred bitan meč za Zvezdu ali evo ukratko zašto AM nije uspeo:

1. Preveliki hype na koledžu. Morrison je bio dobar. Ali ne toliko dobar koliko se pričalo. Rana poređenja sa Birdom, konstantno takmičenje sa J.J. Redickom još iz srednjoškolskih dana, slikanje za Sports Illustrated... sve to zna da izbaci mladog igrača iz koloseka. Odlična napadačka statistika posledica je stila igre Gonzage koji nikako nije mogao biti primenjen u Bobcatsima, pogotovo ne Lakersima.

2. Fundamentalni nedostaci. Morrison je atleta koliko i Milan Mačvan. Pri tome, odbranu igra kao Marcus Williams na thc-u. To jednostavno ne prolazi u NBA. U Evropi je mogao i takav, videlo se.

3. Povreda. Morrison je imao solidnu rookie sezonu, ali ga je teža povreda kolena potpuno izbacila iz ritma. Tada je izgubio neophodno samopouzdanje, a scorer bez samopouzdanja je kao pit bull bez zuba.

4. Dijabetes. Imao je velikih problema da terapije uskladi sa paklenim NBA dnevnim rasporedom i putovanjima.

5. Čovek je jednostavno blesav. Nekome pozitivno lud, nekome totalna budaletina, ali činjenica je da nema najnormalniji mentalni sklop. Bilo to zbog plakanja na terenu u March Madnessu 2006 nakon poraza od UCLA, tuče sa maskotama, zbog problema sa ličnom higijenom zbog čega ga je Jared Dudley nazvao "najodvratnijim saigračem kojeg je ikad imao" ili konstantnog ispoljavanja emocija na terenu i kada treba i posebno kada ne treba, svađanje sa navijačima, saigračima, sudijama... Morrison je neko za koga važe neki drugi standardi ponašanja. Ne znam za priče da je u NBA bio nezainteresovan za treninge.

Slika
Korisnikov avatar
By The Answer
Ovaj meč je verovatno najmanje bitan do kraja sezone. Može mnogo da se dobije eventualnim iznenađenjem u Carigradu i apsolutno ništa da se izgubi porazom ( sem po neki živac kod onih koji još nisu oguglali na zahteve mapetovaca i sličnih debila za Radonjićevom ostavkom i guslanju kako ćemo propasti ubrzo). Nakon ovoga nas očekuje bitam meč sa Krkom gde je pobeda moranje kako bi obezbedili tu prednost domaćeg terena u još bitnijim utakmicama sa Cedevitom. Čisto da se podsete oni koji su zaboravili, cilj je igrati El i naredne sezone, taj cilj je još teže ostvariti sada kada ima 16 ekipa nego na početku sezone kada smo mislili da je finale ABA dovoljno. Eventualni top8 bi bio ogroman uspeh, ali nije najbitniji.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Pavac
Antoine napisao:
Pavac napisao: Kao naprimer?
Daleko od toga da je jedina koledž zvezda koja nije zasijala. Mislim da nije vreme, a ni mesto za priču o Adamu Morrisonu sada pred bitan meč za Zvezdu ali evo ukratko zašto AM nije uspeo:

1. Preveliki hype na koledžu. Morrison je bio dobar. Ali ne toliko dobar koliko se pričalo. Rana poređenja sa Birdom, konstantno takmičenje sa J.J. Redickom još iz srednjoškolskih dana, slikanje za Sports Illustrated... sve to zna da izbaci mladog igrača iz koloseka. Odlična napadačka statistika posledica je stila igre Gonzage koji nikako nije mogao biti primenjen u Bobcatsima, pogotovo ne Lakersima.

2. Fundamentalni nedostaci. Morrison je atleta koliko i Milan Mačvan. Pri tome, odbranu igra kao Marcus Williams na thc-u. To jednostavno ne prolazi u NBA. U Evropi je mogao i takav, videlo se.

3. Povreda. Morrison je imao solidnu rookie sezonu, ali ga je teža povreda kolena potpuno izbacila iz ritma. Tada je izgubio neophodno samopouzdanje, a scorer bez samopouzdanja je kao pit bull bez zuba.

4. Dijabetes. Imao je velikih problema da terapije uskladi sa paklenim NBA dnevnim rasporedom i putovanjima.

5. Čovek je jednostavno blesav. Nekome pozitivno lud, nekome totalna budaletina, ali činjenica je da nema najnormalniji mentalni sklop. Bilo to zbog plakanja na terenu u March Madnessu 2006 nakon poraza od UCLA, tuče sa maskotama, zbog problema sa ličnom higijenom zbog čega ga je Jared Dudley nazvao "najodvratnijim saigračem kojeg je ikad imao" ili konstantnog ispoljavanja emocija na terenu i kada treba i posebno kada ne treba, svađanje sa navijačima, saigračima, sudijama... Morrison je neko za koga važe neki drugi standardi ponašanja. Ne znam za priče da je u NBA bio nezainteresovan za treninge.

Slika
Hvala za objasnjenje, mnogo mi znaci....
Inace, ja sa mojih 17 godina ne pamtim bas njegovu NBA karijeru, prvi put sam ga uocio u video igricama kao igraca bobketsa koji je 15-ti u rosteru kako se to kaze i ,,nikad ne ide na utakmice'' :D
vise ga pamtim sa jadrana i decko mi se dosta svideo, inace tada i prvi put cujem za njegovu nezainteresovanost.... u redu, dosta o Morisonu :clap:
  • 1
  • 261
  • 262
  • 263
  • 264
  • 265
  • 329
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.