Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Prvo da geknemo Krku.. ;)
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Hvala drugoj strani topčiderskog brda.

Ono je juče bilo da se otalja, tačno su igrači izgledali kao da im se ne igra poslije sjajne pobjede nad jeftinim i limitiranim Efesom, koji vodi trener duduk.
Nadam se da je sa Jovićem sve uredu, neki je sav meljav, malo ga dirneš pauza odmah.
Ako ne može nek ne igra u Carigradu, nema potrebe da se sili, ta utakmcia ni iz džepa ni u džep.
Presudne su, protiv zelenih u areni, i polufinalu i eventaulnom finalu, tu treba Jovke biti zdrav i prav inače bi mogla biti mrka kapa.
Korisnikov avatar
By Pavac
http://www.atvbl.com/wp-content/uploads ... orison.jpg

Setih se ovog lika... interesuje me vase misljenje o njemu?
po meni dobar igrac, za nase prostore fantazma... ali uvek mu je nesto ,,falilo'' ... secam se njegovih zagrevanja pred utakmicu, to je vise licilo na zagrevanje nokta na malom prstu nego na nesto ozbiljno...
inace, posle odlaska iz Zvezde nije bas najbolje pricao o nama... :think:
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
On je završio karijeru koliko znam, ima većih zdravstvenih problema. Nisam siguran baš 100%.
On je u napadu pogađao sve i svašta ono malo dok je bivstvovo na malom kalemgedanu, ali u odbrani je možda najveća rupa što je ikad obukla crveno beli dres.
U svakom slučaju, prolaznik je bio, ruku na srce, bilo ih je takvih milion.
Korisnikov avatar
By Pavac
Karijeru jeste završio...
Sećam se da je bio apsolutni boom u medijima kada je osvanuo naslov ,,bivsi igrac la lejkersa oblaci crveno beli dres''
inace neki americki sajtovi su ga okarakterisali kao jednog od najvecih promasaja u istoriji lejkersa...
ja ne bi rekao da je bio prolaznik, on i Omar Tomas su mi mnogo prirasli srcu
inace mozda pustim kosu samo zbog Morisona :D
By Edibledi
Off topic: Uniks prošle nedelje dobio Zelengoru u gostima 72-68 a danas u Rusiji izgubio 54-71!
Vodili na poluvremenu 33-29; drugo poluvreme 21-42.
Toliko o ruskim ekipama.

Šta očekivati od meča Lokomotiva - Zvezda?
  • 1
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • 264
  • 329
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.