hazarder napisao:Nookie napisao:Preteruje se malo. Pazi nisu hteli da organizuju turnir o svom trosku,sram da ih bude. Ej bre Federer trazi MILION da bi igrao u svom Bazelu,a ovde Nole treba da plati da bi igrao. Ha,vazi...jos pritom sto je turnir u Bazelu izuzetno cenjen,mnogo veci nagrani fond,vise bodova. Pokusali su da stave Beograd na tenisku mapu,i zbog nedovoljne podrske nisu uspeli. Tu je krivica grada i drzave sto se turnir ove godine nije odrzao,ne porodice Djokovic
Jbg,tavi smo ti mi Srbi,ne podnosimo uspeh. Mora da se nadje mana nekome. Noletova najveca jeste njegova luda porodcia. Da su trebali da plate zakup,jesu.
Mislim da nisi u pravu. Ako su tacni navodi iz linka, onda nema opravdanja za Djokovice. U Srbiji samo bogati i mogu ovoliko da duguju, sirotinji se dere koza sa ledja. Nevezano za turnir, ne prica se o tome da Nole plati, nego o tome da nisu oni usli u taj projekat iz humanih razloga prema sportu koji im je doneo tolike milione, vec zbog ciste zarade. I kazes da ga jebe porodica. Valjda se on pita najvise o svom novcu.
Pazi prica se da nisu organizovali turir i da je to vec dovoljan razlog za raskid tog njihovog ugovora. Znaci ONI nisu,ne Beograd,drzava...pazi ti to,Nole treba da organizuje turnir na kome ce se on igrati. Nema pametnija posla...
Djokovici su otkupili licencu turnira,to nije mala cifra. Oni trebaju onda jos da uloze kintu u taj turnir,obezbede nagradni fond,a za jace igrace trebaju da daju bonuse. Pa ni ja ne bi bio toliko lud. Nagradni fond turnira iz serije 250 iznosi 300k-500k. Da bi doveli nekog tenisera iz top10 treba njemu dati jos polovinu te sume. Veliki su to novci...i ne znam zasto se potencira to neko vracanje sportu i ovoj drzavi. Ova drzava je Noletu dala veliko nista,prazan bazen za trening. Nista on njoj ne duguje. I normalno je da juri profit ako moze...
Sto se tice zakupa terena i tog dugovanja,to je kurvinski potez i to su trebali da plate. Ali svaljivati na njihova ledja otkazivanje turinira je isto mnogo ruzno...
Na celom svetu samo Crvena Zvezda!