Stare teme
By Dejan
Gale napisao:
Dejan napisao:Ma sta vi to meni zelite reci, ispade da je Gagic i grao za Megu a Bobi za Partizan da bi Mega dobila ovu utakmicu. I drzala se ovako do kraja.
Dajte bre ljudi budite ozbiljni pa ne mora se uvijek biti navijac ......
Ma nije to niko rekao, daj šta ti je? Zezamo se.
Prosto 1 na 1 je Gagić imao više dobrih momenata i to je to.
Ajde samo još Kole sudija da se javi pa uzimam avatar
Ma nije to bilo tebi, zezam se i ja, ko da je bitna opklada.
Nego me nervira sto ljudi nece da Bobija ispostuju, covjek je odigrao vrh. Citam neke na na na komentre pa.......
Odo gledati Kahu, jebes opkladu.
By hazarder
Cekaj, ja nisam ukapirao da se neko zajebavao za sudjenje, vec vidim ozbiljne postove gde pojedini kazu da su sudije navlacile za PArtizan, sto nema veze sa istinom. Drugo, isto je neko ozbiljno napisao da je Miloje "pustio". Ovo za Novicu shvatam kao zajebanciju.
By skeva
Bobi-18 poena, 13 skokova, 2 blokade, 1 asistencija
Gagic- 21 poen, 3 skoka, 1 blokada, 1 asistencija

Hocemo li se saliti? Alo ljudi, 13 u odnosu na 3 skoka (?!?) o cemu mi pricamo, kakva pobjeda Gagica? De pustite navijanje, hajmo biti realni...
Korisnikov avatar
By Peja
hazarder napisao:Cekaj, ja nisam ukapirao da se neko zajebavao za sudjenje, vec vidim ozbiljne postove gde pojedini kazu da su sudije navlacile za PArtizan, sto nema veze sa istinom. Drugo, isto je neko ozbiljno napisao da je Miloje "pustio". Ovo za Novicu shvatam kao zajebanciju.
ja sam napisao za miloja i to je bila vise sala nego ozbiljno, jer je neko pre mog posta spomenuo kako pred pocetak meca miloje gleda dula i nesto u fazonu vidi se da ga postuje
Korisnikov avatar
By Kure
Antoine napisao:@Gale, treći put
Slika
Ha, ha greota je ovo ne staviti...
Korisnikov avatar
By Gale
Pa bre stvarno ljudi, nemojte se nervirati, opklada je bila da bi se malo zezali, ništa više...

Bobi je odigrao daleko bolje nego što sam ja to predviđao, to je činjenica.

Kole nije online, javiće se već.

Šta očekujemo večeras, hoće li Miljen videti teren?

EDIT : AAAAAAAAAAhahaha, Antoine, stavljam odma'
By hazarder
Peja napisao: ja sam napisao za miloja i to je bila vise sala nego ozbiljno, jer je neko pre mog posta spomenuo kako pred pocetak meca miloje gleda dula i nesto u fazonu vidi se da ga postuje
Nisam na tebe mislio.

Dejan napisao:Zasto Miloje nije udario kontru to je sumnjivo pravo.
...pa se posle toga pozivamo na objektivnost, a ne sve iz ugla navijaca....
Korisnikov avatar
By Zex88
Kure,majku mu,ako Gordon zna iz trka da spusti loptu,Bogdan je rasan suter.Ono bi mu i u nba svirali..
Uostalom nebitno,gresaka sudija je bilo vrlo malo,po meni odlicno sudjenje.

Hahahaha,kakva slika.. :)
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 53
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]