Možete da odete u veći klub za veći novac, ali ne možete da napredujete i zato mislim da nema boljeg mesta za mene od Partizana.
Vuk napisao:Ljudi, upload-ovali FM 14 na Pirate-ujel provereno radi?
Možete da odete u veći klub za veći novac, ali ne možete da napredujete i zato mislim da nema boljeg mesta za mene od Partizana.

I kad ne budes prvi ti...
Jomer napisao:Jbg ispade ja ovde jedini peglam original,Ne peglas jedini...Napokon sam sa Ebbsfleetom preskocio jos jedan rank,nakon 3 godine tavorenja u 5 ligi uspeo sam kroz promociju da udjem u 4.Uprava mi prosiruje stadion za 4k(em sto su se zaduzili 7m em sto cu cekati 2 godine)i sad cu imati 8k mesta,postao sam filijala Arsenalu ,imam cak i jednog reprezentativca.Polako me smara vodjenje kluba tako da cu krenem izpocetka sa Partizanom,Paokom ili Steauom...Par transfera dok sam igrao sa ovim,Sulejmani u Zvezdi,Fejsa u Partizanu,Markovic u Chelseau za 41m,Mitrovic u Interu za 15..., igram sa Vulvsima , Liga 1 , imaju brutalan tim za ovaj rang takmicenja tako da mi dobro dodje za uhodavanje FM, mada menadzer nema nekih znacajnijih promena u odnosu na 13 sem promene database i nekih sitnih korekcija sve je isto, citam ovo za nize rangove nikad nisam igrao sa timovima ispod 3ranga odnosno igrao sam Liga one i kod italijana C1, svaka cast ekipi za ovo igranje od Konferencije ja iskreno nemam zivaca a i od CM2002/2003 gde sam igrao 10+ sezona nisam spojio vise od 6 sezona
GAGICU MARS IZ PARTIZANA!!!!
Antoine napisao:E 'bem vas baš sve, uz sve obaveze morao sam da krenem opet da peglam FM posle ovih priča. Moj izbor: England Blue Square North (po srpski: 6. liga)
HAZARDER
Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]