Teme o ostalim sportovima
By flameni
spremajte se za Tour umesto da se koljemo ovde.ove godine ako ne odemo, sad kada je doping u modi, bice velika steta...
By flameni
mi smo drzali barjak , dostojno nadam se :D
By hazarder
student_prava napisao:
flameni napisao:Cek jel se ti secas Tominih kletvi o Djindjicu i Vucicevih reci o EU, ili je moc promene misljenje vezana iskljucivo za potrebu da se namaknu glasovi.
Kakve veze imam ja kada govorimo i Insajderu?
Jel ti sumnjas u Insajder?Kakve veze ima moja doslednost sa tim Insajderom i njegovom istinitoscu?Menjas teze i to sam vidis.
Jel se secas ti sta su Delije pricale o Covicu kada se vec vracamo u proslost i kada trazimo doslednost stavova?
By the way ovde se ne radi o politici jer ovo politicki forum nije vec o tvom recniku i epitetima koje delis zdusno.Mogli bi moderatori i administratori da povedu racuna o tvom recniku kad ti ne vodis.

Kakvo drukanje, ne veruem.

Dobro je pa je Flameni priznao ko ima najvecu glavu :mrgreen:
By flameni
familija napisao:
flameni napisao:mi smo drzali barjak , dostojno nadam se :D
I vise nego dostojno braco saborci.. :dance:

Bili smo nekako u fazonu - Drugari smo, i ne bismo da provociramo, ali prilika je tako dobra...
Korisnikov avatar
By familija
flameni napisao:
familija napisao:
flameni napisao:mi smo drzali barjak , dostojno nadam se :D
I vise nego dostojno braco saborci.. :dance:

Bili smo nekako u fazonu - Drugari smo, i ne bismo da provociramo, ali prilika je tako dobra...
Da bas taj rad.. Sami se namestili.. Nismo mi hteli ali ko zicer da propusti.. :lol:
By flameni
Mnogo su se osilili.Te Zvezda opet sampion, te Vucic resava, te Dzaja se vraca.Taman sam poceo da se cimam, kad ono, sibanje :D

Eo , obecavam necu o Cokiju bar mesec dana, a do tada preporucujem stivo najveceg politicara i coveka u Srbiji, vojvode nad vojvodama!!!

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jedino sto su uradili je da su upropastili ovu temu.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 2140
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]