Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By Karaburac
Hvala na ispravci, zaista mi se potkrala greska.

Pazi, ja se secam Jakovljevica koji je govorio i za Kenica i za Simanica da bi trebali da igraju sto vise spolja, ali onda sam pricao sa momkom koji je uzivo gledao utakmicu protiv Sloge u Kraljevu i on mi je rekao da je Simanic igrao na 5, a Kenic na 4 (nisam stigao nikako da pogledam taj mec, ali momak dosta dobro poznaje kosarku i verujem mu da nije pogresio), tako da sam sad u rebusu. Sa jedne strane Jakovljevic je pricao bajke, a sa druge ih gurnuo pod kos kad je on dosao da bude trener tima. Zbunjen sam i bas me zanima da pogledam derbi da vidim ko je koga tu cuvao.
Korisnikov avatar
By Lepus
To je vjerovatno bilo tada kada su visoki igraci bili povredjeni. Pa posto niko nije mogao da igra pod kosem, igrali su oni. Jbg, ipak imaju gabarite za tako nesto, pogotovo u kadetskoj ligi.

Meni nikada nije bilo jasno, pogotovo u mladjim kategorijama, kada neko igra poziciju cetri u petorci (uzimam za primjer), da to automatski znaci da on igra pod samim kosem i da mora igrati ledjima i sl. Za mlade je bitno da oni rade na svim segmentima unapredjenja individualne tehnike, kako bekovske tako i centarske. A, vremenom, iskristalisat ce se svakome od njih pozicija.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Slazem se, dosta zavisi od postavke igre. Pazi teorijski gledano mozes ti i Simanica da postavis nominalno na 5 u odbrani, ali da se u napadu izvlaci spolja... Po meni su te pozicije bitnije zbog odbrane i valjalo bi visoke igrace postavljati da cuvaju i igrace koji se izvlace spolja kako bi naucili i to da brane.
Korisnikov avatar
By Antoine
Pošto je Karaburac bio na privatnom času istorije kada je Bog delio smisao za stil i estetiku, ja sam se izborio za pravo da odradim bar nešto po tom pitanju kada je njegov blog u pitanju.
[spoil]Karabu, pola blogerske dnevnice možeš da uplatiš na žiro račun poznat administraciji sajta[/spoil]

Nova i poboljšana verzija 2.0 Karaburčevog teksta:
deo prvi: http://kosarkars.com/gledajmodomace/201 ... -belgrade/
deo drugi: http://kosarkars.com/gledajmodomace/201 ... ade-2-deo/
Korisnikov avatar
By Lepus
@Karaburac
Jos jednu sam gresku uocio. Nije Darko nego Dragan Jakovljevic. Spomenuo si ga kada si pisao o Aranitovicu.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Hvala brate. Iskreno zurio sam da zavrsim sto pre pa nisam ni pregledao tekst posle. Sad ce biti ispravljeno. Dobro je dokle god ga nisam prekrstio u manekensku vedetu sa pinka :lol:

Toine, hvala brate na pomoci! Sad vec izgleda mnogo lepse.
Korisnikov avatar
By miki
Karaburac napisao:Zna li neko nesto vise o ovome? Na slici u dresu Fenera Pecarski 2000.godiste.

[tweet] [/tweet]
Pa ovaj mali skroz desno je Obradovicev sin koji trenira u Zemunu zajedno sa Pecarskim pa kontam da su samo u poseti,ne verujem da je presao ili tako nesto..
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 364
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]