Stare teme
By Jaycee Carroll
@Edibledi

Molim te zaobidji me,prosli put si me vredjao nisi kaznjen,a ja sam iskulirao nisam hteo da ti uzvratim posto sam vaspitan lik, nisam hteo nista ni rec da ti progovorim,tako da nemoj mene vise da pominjes...ne cesaj se tamo gde te ne svrbi.
By Edibledi
Jaycee Carroll napisao:@Edibledi

Molim te zaobidji me,prosli put si me vredjao nisi kaznjen,a ja sam iskulirao nisam hteo da ti uzvratim posto sam vaspitan lik, nisam hteo nista ni rec da ti progovorim,tako da nemoj mene vise da pominjes...ne cesaj se tamo gde te ne svrbi.
Чекај, ко сад нема смисао за шалу, ти или ови из КГ?
Колико си лепо васпитан си показао тиме што си написао човеку да лупа. О томе колико си обзиран према форуму и форумашима си показао тиме што си се наругао њиховом апелу. Надам се да немаш још 18 година и да ћеш са годинама схватити своје грешке. Ево, ја сам погрешио што сам те чачнуо, пошто није моје да те васпитавам, иако сам вероватно дупло старији од тебе. Извињавам се и теби и другим форумашима што смарам.
Поздрав.
Poslednja izmena od Edibledi u Čet Avg 01, 2013 4:13 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Hahaha, stvarno jbt...

Napises coveku da ne lupa bezveze nego da te pita ako ne zna, i to je kao sala, a covek okaci maskotu iz zajebancije, ti to zoves vredjanjem... Nidje veze...

Kako god, ako ti nesto zasmeta, pozali se, ispitacemo, a ako mi iz Kg-a ne znamo da se zezamo, zaobidji nas onda.
By Jaycee Carroll
Mutinjo napisao:Hahaha, stvarno jbt...

Napises coveku da ne lupa bezveze nego da te pita ako ne zna, i to je kao sala, a covek okaci maskotu iz zajebancije, ti to zoves vredjanjem... Nidje veze...

Kako god, ako ti nesto zasmeta, pozali se, ispitacemo, a ako mi iz Kg-a ne znamo da se zezamo, zaobidji nas onda.
Neka maskote kaci tebi,sto meni?
Korisnikov avatar
By Antoine
@gurijev brat

Post prebačen na stub srama. Sledeći put znaš šta ide. Ima nas dosta koji vodimo računa o forumu, ne moraš ti da se brineš za to šta će drugi da pišu.
@Gurijev brat

Takvo obracanje nije dozvoljeno, kontam da tako ne planiras da razgovaras ni sa kim ni na ulici, a kamo li ovde. Opomenuli su ga moderatori za to sto je uradio, ako nastavi dobice kaznu i gotova stvar. Nema potrebe da se ubacujes u deljenje pravde, pogotovo ne sa takvim postovima.
Korisnikov avatar
By Kure
Pravda za kerola - kobru iz Kumanova...

Kerol jeste iskoristio grubu reč "lupio" da opiše i dočara koliko dača nije u pravu, pišući napamet i bez imalo argumenata, ali to nije razlog da svi skačete... Meni više smeta kada se neko u xy postova "frlja" nego kada mu neko skrene pažnju na to, pa makar i neprimernim tonom.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 37
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]