Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By No4
Mile Ilić u Vojvodini
Novosti online | 26. mart 2013. 14:17 | Komentara: 0

Iskusni centar posle rastanka sa Crvenom zvezdom nije imao klub, a Novosađanima će u Superligi pomoći da izbore mesto u plej-ofu

Novosadska Vojvodina je značajno osvežila redove pred početak košarkaške Superlige. Ugovor sa "lalama" potpisao je 229 santimetara visoki centar Mile Ilić,

Od prošlogodišnjeg odlaska iz Crvene zvezde 29-godišnji košarka nije imao klub, a Vojvodini će u Superligi pomoći da se izbori za mesto u plej-ofu, odnosno plasira u Jadransku ligu.

Pre Ilića u klub iz Novog Sada su stigli plejmejker Marko Boltić iz BKK Radničkog i krilni košarkaš FMP iz Železnika Nikola Marković.

Vojvodina je srpsku ligi završila na prvoj poziciji, sa identičnim učinkom (20-6) kao Mega Vizura.

Nikola Marković u Vojvodini

+Boltic.Bice jako zanimljiva Super liga.
Novosti online | 25. mart 2013. 14:14 | Komentara: 3

Jedan od zapaženijih košarkaša FMP iz Železnika nosiće dres Novosađana u Superligi
Nikola Marković

Posle plejmejkera Marka Boltića iz BKK Radničkog, Vojvodina je za Superligu angažovala još jedno pojačanje.

Dres kluba iz Novog Sada u nastavku sezone će nositi Nikola Marković, jedan od zapaženijih igrača FMP u proteklom delu sezone.

Marković je odigrao 25 utakmica u šampionatu Srbije i prosečno je postizao 11.8 poena, uz 5 skokova i 1.6 asistencija, međutim, sa "limenkama" nije uspeo da se plasira u Superligu.

Novosađani imaju ambiciju da se bore za plasman u polufinale plej-ofa, što bi omogućilo da se posle nekoliko godina vrate u Jadransku ligu.

Prošle sezone Marković je bio član Crvene zvezde.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sto ne igraju Beogradska pregradja i klubovi bez navijaca je zaista super.Drago mi je sto je Sloboda peta,a ne Radnicki FMP.
Ne znam za koga bih voleo da bude 4.Mozda ce pre Vosa,a ako upisem Ekonomski u Novom Sadu to ce biti i bolje,mada zbog talentovanih klinaca bolje da igra Vizura iz Krusevca.
Nadam se da za METALAC IGRAJU I DASIC I VRANES A ZAMOLICU VAS DA NAPISETE STO SU ONI NEIZVESNI???
Nadam se da ce se i Sloboda i Konstantin jos pojacati
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
prosto mi je jos draze kada vidim kako se pojacavaju timovi za ovu 8klubovsku ligu koja nam predstoji.

ovo cu napisati kao neko ko nije bas najupuceniji u KLS i timove odnosno igrace koji igraju tamo. dakle :

imamo Megu koja je pokazala da moze da se nosi sa KKP u kupu i ima odlican tim sa mladim i perspektivnim igracima + Novica i Bobi kao nosilac igre. bice svakako pretnja po svaki klub uz ovako dominantnog centra.

Vojvodina koja uz pomoc Mileta Ilica i Nikolica koji dolaze imaju u timu Covica, Boltica, Ivelju + mladi igraci poput Pesakovica. moze to biti odlican tim uz ovoliko prosecnih igraca moze se sloziti to dobro.

Metalac su svakako mene, a verovatno i vecinu vas iznenadili dovodjenjem igraca kalibra Dasic i Vranes. njih dvojica uz Bojana Bakica cine okusnicu koju ce dopunjavati igraci koji su vec nastupali u ovoj ligi i dobro se znaju.

zbog svoje upucenosti u KLS recicu da su Konsantin i Sloboda autsajderi i da skoro pa nemaju sta da traze ovde, ali za njihove timove je to svakako veliki uspeh sam plasman u najboljih 8 gde ce svojim gradovima omoguciti utakmice sa KKP, CZV i RKG.

stizemo do favorita ... jadranci su vratili srpsku kosarku u vrh regiona i opravdali ocekivanja

glavni favorit svakako ce biti Crvena Zvezda. o ovom timu se vec sve zna i nemam mnogo toga reci. odlican tim sa Rakocevicem na celu. jedina promena(ako se moze tako nazvati) je igranje Brauna umesto Samradziskog koji nije opravdao ocekivanja.

Radnicki je koliko se meni cini u najboljoj finansijskoj situaciju oni ne prestaju sa dovodjenjem igraca. usled moranja da se oslobode 3 igraca. ruzno je reci, ali pomoc im je to sto je Varda povredjen, pa samim tim knjiga pada na dva slova, a kako su odlucili u Kragujevcu ta dva su Emening i Vizer, ali u srcu Sumadije nisu casi casa pa su i njima nasli zamene u vidu Urosa Niklolica.

stanje u Partizanu je takvo da je Gordon otisao u Sasari, dok ce priliku u KLS imati Lovrenj. moze se reci nista novo u redovima aktuelnog prvaka
Korisnikov avatar
By Karaburac
@SG samo da te malo dopunim dok imam snage da malo sedim.

Markovic dolazi u Vojvodinu, a ne Nikolic, Nikolic ide u KG ;). Covic verovatno nece da se vraca na teren do kraja sezone, ima tesku povredu. Ivelja je poslednja rupa na svirali u ovom timu Vojvodine i mislim da je Markovic doveden upravo njegove minute da uzme. Vojvodina je groblje za mlade igrace i tu sam veoma nezadovoljan Sinisom Maticem. Covek koji je vodio juniore Novog Sada do titule u prvoj juniorskoj ligi Srbije 2009/2010 je uspeo da izgubi sve igrace iz te sampionske generacije 92'. Vukasin Petkovic je dobijao sansu, ali je nestao. Ne znam ni sta je sa njim, da li je povredjen ili ne. Djumic nije napredovao ni jotu, cak bih rekao da je nazadovao, a tada se dovodio u vezu sa PArtizanom. Vujosevica se prelako odrekao. Jedini iole mladi igraci koji igraju kod njega su Pesakovic i Kalinic obojica 91'. Seslija, Campara, Vasic svi 93' se uopste nisu naigrali.

Mega je dovela i Luku Drcu. Logika tog poteza mi konstantno izmice....

Sto se Metalca tice, cuo sam da Dasic i VRanes od jednom nisu sigurni, videcemo sta se tu na kraju desilo. Svakako dobra pojacanja. Vranes da neutralise Bobija kao direktnog konkurenta, a Dasic je ipak klasa za KLS. Mislim da bi im sjajan potez bio i kad bi doveli Radovica iz Vrsca, ali sumnjam da ce to da urade.

Sloboda uopste nije naivna, ona kod kuce igra sjajno. Spominju se cak i Dragojlovic i Otasevic kao moguca pojacanja, ali mislim da ce se to tesko desiti. U svakom slucaju imaju moje pune simpatije. Kao i Konstantin koji je najveci kandidat za osmo mesto.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Hvala ti sto si me ispravio i otvorio mi oci . :)

da da Nikolica sam pomesao sa Markovicem ... lapsus

auuu tako a ... pa dobro nista kao sto sam i rekao slabo sam pratio ovu nasu ligu (tacnije nisam je pratio) pa je to neko moje misljenje.
izuzetno sam limitrian sto se ove teme tice :D
Korisnikov avatar
By Gaja
Salvatore Guliano napisao:Hvala ti sto si me ispravio i otvorio mi oci . :)

auuu tako a ... pa dobro nista kao sto sam i rekao slabo sam pratio ovu nasu ligu (tacnije nisam je pratio) pa je to neko moje misljenje.
[highlight=#ffffbf]izuzetno sam limitrian sto se ove teme tice[/highlight] :D
Tako se bre brani ime i cast foruma :character-beavisbutthead:
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Gaja napisao:
Salvatore Guliano napisao:Hvala ti sto si me ispravio i otvorio mi oci . :)

[highlight=#ffffbf]izuzetno sam limitrian sto se ove teme tice[/highlight] :D
Tako se bre brani ime i cast foruma :character-beavisbutthead:
pa nego ?! :violin: obraz je obraz
Korisnikov avatar
By MileBL
Najbolje bi bilo kad bi se Vojvodina plasirala u ABA ligu ili neki drugi klub, mislim da ulazak Mege odnosno Miska u ABA ligu doveo do neke vrste sukoba interesa.
Korisnikov avatar
By Karaburac
MileBL napisao:Najbolje bi bilo kad bi se Vojvodina plasirala u ABA ligu ili neki drugi klub, mislim da ulazak Mege odnosno Miska u ABA ligu doveo do neke vrste sukoba interesa.

Deder pojasni ako te ne mrzi.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 218
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]