Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By student_prava
@flameni dokle vise taj animozet?jel ti Covic pobio pola familije?pa ga pljujes mesecima unazad?ne branim nikoga niti napadam nekoga,ja i Zexx i Texx smo juce pisali oko svadje i svega,to je zavrsena prica.dosla su nam danas 2 pojacanja,mene iskreno raduje igra malog Mihajlovica decko ima 18 god,o tome treba da pisemo i diskutujemo. A ovo deljenje epiteta mene ne pogadja nego je neukusno,za mnogo manje stvari su neki dobijali ban na temi Partizana kad su komentarisali ponasanje D.V,ja ga nikad nisam komentarisao niti cu,njegovo ponasanje njegova kultura njegova stvar.
Korisnikov avatar
By Peja
ahahaha u fazonu flameni pa ima jos mafijasa u nasoj zemlji, mnogo vecih od covica , a ti se uhvatio njega kao pijan plota.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Flameni se ne razume u fudbal a hoce da pise na ovoj temi,a ne zna sta ce drugo osim da spominje Covica.
By flameni
student_prava napisao:@flameni dokle vise taj animozet?jel ti Covic pobio pola familije?pa ga pljujes mesecima unazad?ne branim nikoga niti napadam nekoga,ja i Zexx i Texx smo juce pisali oko svadje i svega,to je zavrsena prica.dosla su nam danas 2 pojacanja,mene iskreno raduje igra malog Mihajlovica decko ima 18 god,o tome treba da pisemo i diskutujemo. A ovo deljenje epiteta mene ne pogadja nego je neukusno,za mnogo manje stvari su neki dobijali ban na temi Partizana kad su komentarisali ponasanje D.V,ja ga nikad nisam komentarisao niti cu,njegovo ponasanje njegova kultura njegova stvar.
Ako je animozitet lopova nazvati lopovom, onda ok.Po istom principu mogao bih ja tebe da upitam - Jel ti Covic nahranio pola familije pa te toliko boli sto ga pljujem.
To sto ste vi pisali je lepo, ali zasto bi to meni znacilo i zasto bih se ja obazirao na vasu diskusiju i smatrao da time sto ste vi pisali niko vise ne treba da pise.
Da li to znaci da je taj vas trio konzilijum za temeljno diskutovanje? koji nakon sto stavi tacku na nesto ostalim forumasima daje znak da je tema iscrpljena i da o njoj vise ne treba pricati.
Poredjenje Vujosevica i Covica je mnogo neukusnije i mnogo veca uvreda od svega sto sam ja napisao o Cokiju.

@peja

citao sam clanak, pa sam kacio omiljene mi delove.
Korisnikov avatar
By student_prava
flameni napisao:
student_prava napisao:@flameni dokle vise taj animozet?jel ti Covic pobio pola familije?pa ga pljujes mesecima unazad?ne branim nikoga niti napadam nekoga,ja i Zexx i Texx smo juce pisali oko svadje i svega,to je zavrsena prica.dosla su nam danas 2 pojacanja,mene iskreno raduje igra malog Mihajlovica decko ima 18 god,o tome treba da pisemo i diskutujemo. A ovo deljenje epiteta mene ne pogadja nego je neukusno,za mnogo manje stvari su neki dobijali ban na temi Partizana kad su komentarisali ponasanje D.V,ja ga nikad nisam komentarisao niti cu,njegovo ponasanje njegova kultura njegova stvar.
Ako je animozitet lopova nazvati lopovom, onda ok.Po istom principu mogao bih ja tebe da upitam - Jel ti Covic nahranio pola familije pa te toliko boli sto ga pljujem.
To sto ste vi pisali je lepo, ali zasto bi to meni znacilo i zasto bih se ja obazirao na vasu diskusiju i smatrao da time sto ste vi pisali niko vise ne treba da pise.
Da li to znaci da je taj vas trio konzilijum za temeljno diskutovanje? koji nakon sto stavi tacku na nesto ostalim forumasima daje znak da je tema iscrpljena i da o njoj vise ne treba pricati.
Poredjenje Vujosevica i Covica je mnogo neukusnije i mnogo veca uvreda od svega sto sam ja napisao o Cokiju.

@peja

citao sam clanak, pa sam kacio omiljene mi delove.
Naravno da nije zavrsena prica i da mozes da pises do mile volje...sta god ti padne napamet.napisao sam bio da smo diskutovali juce dosta o tome 2-3 strane i napisali sta smo imali,niti smo mi konzilijum,niti nam treba da lecimo pacijente ukoliko ih ima.a pod zavrsena prica sam mislio na svadju izmedju Covica i Dzajica koja je zavrsena prica i idemo dalje.Ne hrani mi Covic pola familije niti ikoga,al postujem i njega i D.V. Al mi je skroz degutantno da nekoga pljujes mesecima i nazivas lopovom???zar je to normalno aj reci mi?ili si ti javni tuzilac na forumu?ne znam u cemu je stvar.sto se mene tice necu da se prepucavam niti me to zanima sta sam imao da kazem reko sam.
By flameni
Naravno da je normalno da ga pljujem i nazivam lopovom ako je lopov.
Korisnikov avatar
By Zex88
Flameni imas li dokaz za tvoje tvrdnje?
Da li je pokrenuta tuzba protiv Covica ili se vodi postupak?
Ako nemas ili nisi upoznat sa time,molio bih te da promenis temu.
By flameni
Insajder je izneo dokaze!
Korisnikov avatar
By Zex88
flameni napisao:Insajder je izneo dokaze!
Jel to ona emisija kojoj verujete po potrebi?
By flameni
Zex88 napisao:
flameni napisao:Insajder je izneo dokaze!
Jel to ona emisija kojoj verujete po potrebi?
Jel si ti to sarkastican?
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 2140
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27