Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
By podgorica
Znate da sam po tom pitanju neutralan, bez ikakve zelje za prepirkom, interesuje me trojka Gudurica, meni ocigledni koraci, grijesim li ja tu sto ili sam u pravu, jos na prvo gledanje mi je bilo ocigledno, ali niko od sudija, a rekao bih ni klupe partizana nije reagovao, e sad jos jedno pitanje, da je uslijedila reakcija s klupe da l bi bilo izvodljivo da Belosevic gleda snimak, jer je gledao i za nebitnije stvari sinoc ili je ipak to nemoguce za ove situacije da se trazi.

Oprostite ako se vec nedje pisalo o ovome.
Korisnikov avatar
By Lucky
podgorica napisao:Znate da sam po tom pitanju neutralan, bez ikakve zelje za prepirkom, interesuje me trojka Gudurica, meni ocigledni koraci, grijesim li ja tu sto ili sam u pravu, jos na prvo gledanje mi je bilo ocigledno, ali niko od sudija, a rekao bih ni klupe partizana nije reagovao, e sad jos jedno pitanje, da je uslijedila reakcija s klupe da l bi bilo izvodljivo da Belosevic gleda snimak, jer je gledao i za nebitnije stvari sinoc ili je ipak to nemoguce za ove situacije da se trazi.

Oprostite ako se vec nedje pisalo o ovome.
Slika
Korisnikov avatar
By BogdanB
@podgorica

Bila je reakcija sa nase klupe,uleteo je Canak u teren i jos neko.

@Mile

@ultra

Bicemo realni, odlucilo je to sto Simonovic simulira (Cvele za takve stvari dobijao tehnicke), tehnicka Gordonu. Prima se poen sa bacanja, trojka posle novog kola, nislijsko kolo.
Takodje,u prvoj četvrtini pala trojka posle vracanja Lazica na fabricka podesavanja,a lopta bila za nas.

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
By podgorica
ULTRA KOŠARKA napisao:Jesu korac, ali to nije prelomilo utakmicu. Budimo realni bar jednom.
Vec sam napisao, ne gajim ama bas nikakve simpatije ni prema jednom klubu od ta dva, vjeruj mi nisam imao ni najmanju namjeru da pokrecem pitanje da l je nesto s kraja 3. Cetvrtine prelomilo mec.

Samo me je interesovalo da l je bilo izvodljivo da se pogleda snimak, u slucaju da klupa trazi to, a istina da se reagovalo, nego sam vise ja mislio na ovaj vid reagovanja, odnosno da se trazi gledanje snimka, nego moguce da nije po propisima to u takvim situacijama
Korisnikov avatar
By Zex88
Jbt,uhvatili se za te korake kao da je svirnut penal u 90-om.. Pa Vrabac dade trojku preko pola prosle godine posle uzickog pa niko nije to potezao.. Btw,da nije bilo skakanja sa klupe Partizana,bilo bi +1 za Zvezdu,lopta na nasoj polovini i tri sekunde do kraja..

Na mecu u ABA ligi,svirnuto nam je 5-6 tehnickih,od toga poslednje dve na dva minuta pre kraja pri egalu,ovo se desava na +1 i 10 minuta do kraja.. I ono nije odlucilo mec a ovo jeste..

Ne mozes preinaciti odluku oko faula,koraka.. A i mislim da su trazili da se gleda zbog isteka vremena..

Bogdan ozbiljno prelazi igricu.. :lol:
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ma taj mec u aba ligi je bio totalno nebitan,pise u saopstenju.

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Zex88
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 46
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]