Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By Jomer
karabu jel mozes kad pises izvestaj da stavis kod igraca na koga podseca ili komparancija , kao sto na draftexpressu za Veselog je na primer pisalo čabarkapa...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Izvinjavam se ljudi zaista se trudim da zavrsim i jos malo je ostalo. Odradio sam sve utakmice koje sam gledao. Takmicenja u zakucavanju i trojke. Spomenuo najinteresantnije igrace iz stranih ekipa i sad mi je jos ostalo da odradim domace igrace. Zavrsio sam sa igracima Partizana i za sada imam 17 strana A4 formata ispisano... Ostaju mi jos Zemun, Mega i Zvezda. Juce se nisam osecao bas najbolje pa nisam mogao da pisem, zato kasnim.
Korisnikov avatar
By miki
U medjuvremenu dok Karaburac ne izbaci izvestaj imate na ovom kanalu preglede utakmica
A evo i kadrova sa takmicenja u trojkama i zakucavanjima i dodele pehara

Korisnikov avatar
By Karaburac
http://kosarkars.com/gledajmodomace/201 ... -belgrade/ Evo ljudi gotovo je... Zamolio bih samo Toine-a ili Liku da tehnicki i vizuelno ovo malo obrade pre nego sto Zex nabaci na twiter i fb. Predlazem da se post i podeli na dva dela posto je predug jedan deo nek budu utisci sa utakmica, drugi nek bude o igracima... Ja se izvinjvam sto ja to nisam uradio jer sam em tehnicki limitiran em su mi oci ispale. Izbacio sam ovu preliminarnu verziju za nas sa foruma cisto ako neko ne zeli da ceka pre nego to ljudi sposobniji od mene malo dovedu u red.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja čekam da ga delim po tviterima. :D Karabu,pročitaću kompletan tekst na pauzi. 8-)

EDIT: On je već na tviteru,kači ga automatski..
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Bravo Karabu, stvarno si se potrudio. :clap:
Nazalost, nisam bas ohrabren tvojim sudom o perspektivi nasih momaka. Jedino me raduje tvoje afirmativno zapazanje o malom Pecarskom.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 364
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]