Stare teme
By Edibledi
MileBL napisao:Da nismo potpisali Ljudinu imali bi priliku podmladiti tim, ovako imamo igraca koji ne moze vise napredovati a nije sposoban biti prva opcija na svojo poziciji.

Jedini manevar koji mozemo izvesti, ali dosta riskantan je Vilijamsa, Jovica i Dzenkinsa zamjeniti sa dva kvalitetna igraca koji prave razliku.

Ako ne prodjemo u top16, ostaje nam Euro kup, i tu ce biti jos sest zagarantovanih evropskih utakmica a mozda i vise.

Evo Obilic me prestize
Ali može čuvati svakog EL igrača od 1-3, može dati trojku Partizanu kad treba, dok bek šuter stranac koji skače sa raširenim nogicama ima serije po 0-18.
Treba mu dati kapitensku traku.
Korisnikov avatar
By Peja
Misko i Bobi sredili, cak mislim da je Bobi mozda izabrao NBA da bi Zvezda dobila ovo po cenu da on ne igra mnogo...ako je ovo tacno..

Cudi Bobijeva izjava ' ono sto znam ne smem reci'
Korisnikov avatar
By Lika
Nego komšije, ako sam ja dobro ispratio, vi ostašte bez 4 bitna igrača, Bobi, Williams, Jenkins, Blažič? Ide li još netko?
Korisnikov avatar
By Zex88
Jos se ne zna za Markusa i Jaku,ali je vrlo moguce da idu..Svi ostali imaju ugovore..
Korisnikov avatar
By Kure
Имају уговоре, али са којим клубом?

Ајд' распитај се о оном о чему смо јуче причали...
Korisnikov avatar
By Zex88
Pa ili ce napraviti novi sporazum(kao sto pise u ugovoru ) ili ce odrati ''transfere"..
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 329
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]