Stare teme
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Palo se dosta u formi, Jović van forme, Cirbesa zaustivili, Štimac ko štimac, više štete nego koristi. Dangubić je dobar bio i Kinzi ostalo sve ispod prosjeka.
Fener je takođe odlično odigrao, Veseli perverznu partiju pružio.
Nekako očekivan poraz, iako se čovjek sportski nada da se može pobjediti.
Najgore što se i u aba ligi mora zapeti, ako se ukaže mogućnost za domaći parket u 1/2 to se treba uganjati.
Korisnikov avatar
By Peja
Naklon Feneru, uopste ne simpatisem ni njih, ni Obradovica, ali kapa dole, ocitali su lekciju i pokazali da one dve ubedljive pobede nisu bile zato sto smo mi tad bili losiji u odnosu na danas vec da su oni generalno klasa za nas.

Ostaje zal sto nismo bolje gradili, definitivno nas je skok upropastio, dal je to do uigranosti, trenera, voljnog momenta ne razumem se ali isto tako ne razumem da u Pioniru bude 46 28 u skokovi za protivnika, VESELI JE IMAO 10 SLOVIMA DESET SKOKOVA U NAPADU. Ja bih mu posle treceg udario samar i dobio tehnicku ali bi zakrvio do kraja ,a nasi igraci su gledali kako on kuca...Samo to zameram, inace generalno gledano Fener je dosta jaci tim i ne bi ih dobili ni u deset narednih meceva

Samo jedna fusnota, Veseli je igrac koji sutira 24/46 slobodna bacanja u EL :roll:
Korisnikov avatar
By MileBL
Ni jedan tim u Evropi nema odgovora na Veselog, Juda i Antica, a pogotovo mi sa ovako kratkom rotacijom na 4 i 5. Trebamo traziti sanse u drugim mecevima, tezak raspored imamo na pocetku, ako realno pogledamo 0-3 je ono sto nas ceka.
Korisnikov avatar
By Zex88
To,zato ja i dalje ne mogu da prezalim Efes..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Skok ocajan, a ne zna se da li je limitiraniji Lazic ili Stimac.
Samo znamo da dajemo lopte Cirbesu ili da pustimo da bekovi siliju. Nadam se da se uloga Simonovica dokaskom Grobara nece promeniti.

HOCU POBEDU U ATINI.
Korisnikov avatar
By Duka85
Moje vjdjenje je da nas je sam Veseli pobedio. Covek je uneo toliku nervozu da nismo mogli nista da pogodimo sa pola metra od kosa a uz to nas je nadskakao.

Ocekivao sam da skuplje prodamo kozu ali...

Utisak veceri su Kalina i BB koje nisam video, vi?

Sent from my 6045K using Tapatalk
Korisnikov avatar
By MileBL
Da, steta zbog Efesa njihovi centri su nizi od nasih pa nasi mogu bar u napadu nesto odigrati ovako kraj Fenerovih smjesno izgledamo, takodje Efes nemas neke jake defanzivce u spoljnoj liniji, pa ima vise prostora za organizaciju igre.
Korisnikov avatar
By Zex88
Pa Bogdan ni Kalina nijedan mec nisu dobro odigrali protiv nas..Medjutim zato Antic za sve pare..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Peja napisao:Siguran sam da dobijamo.

Dobicemo ih osovinom Micic-Kinsi-Kvinsi
Kad vi Šapčani bacite prognozu, onda je to rečeno...
Znaću za budućnost, da singliram suprotno
  • 1
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • 218
  • 329

Страшан је играч Монтеро..А само 22 године.. Стига[…]

Волео бих га у Звезди,али мислим да је ово прави п[…]