Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
Од какве сељачке екипе смо ми испали. Играли смо фудбал 30 минута и то није довољно.

Упропастио нас је први меч и то што нам је најслабији део била средина,односно Елшник.

И кад смо имали добар резултат крио се на терену. Зашто се он распао,питај Бога..

Оно што је реално,ова екипа није за ЛШ. Без озбиљне средине терена нема се шта тражити на међународној сцени.

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Retardi
Овде се нпр видело колико мали Максимовић доноси игри у нападу.

Нисмо имали некога ко ће да повеже игру(зато су и јурили Тадића).

By Tamerlan
Bio si u pravu, nisam znao da ga cenim dok nije otišao.

Muka mi je dok slušam Milojevića na konferenciji za štampu, i Ranka Stojić i Vukašina Jovanovića u studiju.

Ima se dosta toga napisati o današnjoj utakmici ali nervozan sam kao pas.

Izgubili smo

30 miliona evra za ulazak u LŠ
10 miliona evra od paketa karata za 55 000 ljudi
milione za svaki osvojeni bod
tržišna vrednost igrača koji bi igrali Ligu šampiona je duplo manja od vrednosti igrača koji igraju LE

U tim je uloženo mnogo, previše, sve se raspalo.

Odigrali smo dobru utakmicu u Poznanju i onda tri loša meča (revanš+dvomeč sa ovim tursko-grčkim sportskim kolektivom na nivou Radnika iz Surdulice).

Liga nam je klovnovska definitivno.

Prodajte sad i Milosavljevića, dajte Babiku, Bađa, islužene veterane povratnike.

Dajte još veće cene karata.

Dajte još par političkih komesara na Severu da se raspadnu ti još još više ojadi

Dajte još internacionalniji tim, prodajte i Veljkovića i Ivanića.
Korisnikov avatar
By Zex88
Готов је жреб.
Гостовања:

1)Порто
2)Брага
3)Штурм
4)Малмо

Кући:
1) Лил
2) Селтик
3) Селта
4)Стеауа

Онако,могло је и лакше.

Е сад,продали су и Елшника.
Треба нам неколики појачања и без те продаје. Ако продају ове што су најавили: Шериф,Сеол,Милосављевић,онда нам треба једно 6-7 играча.

By Tamerlan
Ne bih gledao Zvezdu u Ligi Evrope da mi neko prinese nož pod grlo.

Piksi otpisao Vanju Milinkovića-Savića i Jana Karla Simića.

Odbojkašice doživele debakl na Svetskom prvenstvu ispavši od nikad slabije Holandije (8 debitantantkinja na ovom turniru) već u 1/8 finala. U grupi smo izgubili i od Japana. U Ligi nacija smo jedva opstali.

Vaterpolisti se izblamirali na Svetskom prvenstvu tako što su izgubili sve tri utakmice protiv ozbiljnijih protivnika - Italija, Mađarska, Grčka.

Novak kaže da je frustriran svojom igrom i ne zna šta su uzroci problema.
Korisnikov avatar
By Zex88
Какав елитизам..Лига шампиона или ништа. Нисам то очекивао од тебе.
Баш ме занима да ли навијачи Порта или Селтика тако мисле.

Новаку је проблем што он свира и игра само ГС. Не можеш да се зезаш три месеца и да дођеш као сајла.Мислим можеш,али треба ти више мечева против Синера/Алкараза. Мора да игра више турнира..Па чак и мањих(250).

Јбг,одбојкашицама се повредила Тијана. И Јапан и Холандија би се добиле са њом.

Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Nije stvar u elitizmu, nego bi me jedan minut u Ligi Evrope podsećao na 180 minuta dvomeča sa Pafosom. Navijačka frustracija.
Пих,Пафос ми није ни у топ 20..

By Tamerlan
Šta kažeš za nove dresove reprezentacije? Meni ništa posebno.

I ko Piksiju sastavlja tim? Kako to da je verovao u Maksimovića dok je bio u Zvezdi, a ne veruje u njega otkad je u Lajpcigu. Nikad ga nije cenio i zvao ga je samo da bi se što lakše i skuplje prodao iz Zvezde?

Kako selektor ne može da se skonta sa Vanjom Milinković-Savićem, bratom SMS-om, Miletom Svilarem, Tadićem (umalo nije potpisao za madridski Atletiko), šutira perspektivnog Karla Simića iz tima?

Njegov posao je da ima dobre odnose i komunikaciju sa igračima, da ne bude konfliktan, da održava dobru atmosferu u timu kada se svi oni okupe.

Šta taj čovek radi? Ne sastavlja spisak, ne može da uspostavi dobar odnos sa svim igračima?

Da li bi prodao Milosavljevića Bornmutu za 12 miliona evra? Mi tražimo 15 miliona.

Murinjo dobio otkaz u Feneru posle godinu dana. :mrgreen: Traži ga Notingem. :mrgreen:
  • 1
  • 2129
  • 2130
  • 2131
  • 2132
  • 2133
  • 2139
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]