Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By student_prava
Jaycee Carroll napisao:Kakva otimacina u Pioniru,svaki drugi napad tehnicka za MZT.Cirkus.
Sad ga pretera jedina greska jeste bila dosudjen floping tj tehnicka,Pipan je dobio tehnicku jer nije bio u pravu
By Jaycee Carroll
student_prava napisao:
Jaycee Carroll napisao:Kakva otimacina u Pioniru,svaki drugi napad tehnicka za MZT.Cirkus.
Sad ga pretera jedina greska jeste bila dosudjen floping tj tehnicka,Pipan je dobio tehnicku jer nije bio u pravu
Kriterium je do jaja,tako da ne ubedjuj me.
Korisnikov avatar
By student_prava
Jaycee Carroll napisao:
student_prava napisao:
Kriterium je do jaja,tako da ne ubedjuj me.
ne pada mi na pamet
Korisnikov avatar
By zola
Sta mislite o Ivanu Ramljaku? Mene on mnogo podseca na Veselog, atletski je zver, ali je tanak u sutu, mada danas je ubo' 3 trojke bez promasaja. Pise da je visok 203, ali deluje kao da je visi. Danas je pred kraj cuvao i Strouberija, koji igra beka. Gledao sam ga i prosle sezone i ocekivao sam da ce ove sezone da dominira, medjutim igra losije nego prosle, osim sto je danas odvalio Cibonu, ali po meni ima ogroman potencijal. Sta mislite da li ima kvalitet za Partizan i da li bi vama kao navijacima smetalo da Hrvat igra za Partizan? Isto pitanje i za Zeljka Sakica (Miskov igrac)
Korisnikov avatar
By familija
zola napisao:Sta mislite o Ivanu Ramljaku? Mene on mnogo podseca na Veselog, atletski je zver, ali je tanak u sutu, mada danas je ubo' 3 trojke bez promasaja. Pise da je visok 203, ali deluje kao da je visi. Danas je pred kraj cuvao i Strouberija, koji igra beka. Gledao sam ga i prosle sezone i ocekivao sam da ce ove sezone da dominira, medjutim igra losije nego prosle, osim sto je danas odvalio Cibonu, ali po meni ima ogroman potencijal. Sta mislite da li ima kvalitet za Partizan i da li bi vama kao navijacima smetalo da Hrvat igra za Partizan? Isto pitanje i za Zeljka Sakica (Miskov igrac)
Meni ne bi smetao, narocito ako bi pruzao igre kao Veseli... :D
Meni je zanimljiva opcija i Braca Milosevic kao bek-ap trojka..Svidja mi se kako igra u Buducnosti, ne kosta puno, poznaje sistem...Nije vrhunska klasa, ali mislim da moze da zadovolji prohteve Partizana..

EDIT:
Sad sam pogledao statistiku.. Na poslednjih 9 meceva gde je dobio vecu minutazu ima sledeci ucinak:

17min 8,5p, 4,5sk, 1,5as, index 12...lepa statistika...

U prvih 10 utakmica je igrao u proseku po 10-ak minuta...
By Jaycee Carroll
Rey Nemezis napisao:
Je l moguce da mislis da je potrebna pomoc sudija u utakmici gde ubacis 60 za poluvreme i vodis 22?
Da,time sto da nisu bili sudije Zvezda bi ubacila maximum 45 poena.Zvezda se vise forsira od slovenacke i hrvatske ekipe.
Korisnikov avatar
By fanste90
Kasno Mario u Cibonu stize.Da su ovakav tim imali na pocetku bili bi u borbi za F4,ovako nista samo pokusavaju da spasu sezonu...
Korisnikov avatar
By dzo87
Jes vala sad imaju sasvim solidan tim,a imaju meceve i sa Zvezdom i sa Igokeom,mozda nekome tu pokvare planove
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 515
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]