Stare teme
Zex88 napisao:Kopao po starim materijalima i naletim na ovog majstora.. Kog se Sakota odrekao u finalu.. :roll:

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=trHcMj_Fii8[/bbvideo]

Antonije,moze nesto o njegovoj koledz karijeri?

[img]https://s3.amazonaws.com/rapgenius/1345858891_larry1.jpg[/img]
Igrač zbog koga sam bio u iskušenju da navijam bar malo za vas. :grin: Uz Delonte Hollanda, omiljeni stranac van KKP. Mogli bismo još o njemu, ali drugi put, imate sad svežijih tema. Stigao vam Kingzli a još hoćete i Jounsa.

Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By Zex88
Tesko da je i on meta.Mislim da je broj maksimalno popunjen.

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By The Answer
Rok za prelaske u ABA je valjda već prošao, a danas u 6 i rok za registraciju u El.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Poska
Lepus napisao:Ugovor nije raskinut. Pretpostavljam da trenira normalno, placen je normlano, samo sto se na njega ne racuna.
Њему је врх онда. :D
Zex88 napisao:Tesko da je i on meta.Mislim da je broj maksimalno popunjen.

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Nemoj i ti sad da si bukvalista

Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By Zex88
Aaaa,kontam..:-)

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Nisam bas odusevljen zbog dovodjenja Kinsija, ne smeta mi ruzna proslost vec sklonost povredama, ako bude na nivou dok je bio u KKP bicu prezadovoljan, a tada ni top8 ne bi bio daleko, ali kazem nisam neki optimista po pitanju njega.
Istina petorka Jovic, Guduric, Kinsi, Miler, Cirbes ima napadacki arsenal koji moze da sahrani svakog protivnika, uz to i vise nego kvalitetna klupa, mislim ko bi rekao pre godinu dana da ce rezervna petorka da nam bude Micic, Lazic, Dangubic, Simonovic, Stimac.
Korisnikov avatar
By Lepus
Poska napisao:
Lepus napisao:Ugovor nije raskinut. Pretpostavljam da trenira normalno, placen je normlano, samo sto se na njega ne racuna.
Њему је врх онда. :D
Znas kako, nije to nimalo ugodna situacija za igraca. Zaboravio sam da napisem kada sam prvi put odgovarao, u ovakvim slucajevima, igrac mora da se odaziva na svaki trening, ali on ne trenira kao i svi ostali igraci. Dok se na jednoj strani rade timski, uigravaju akcije i sl, on radi individualno sa strane. Medjutim, za to je redovno (bar bi trebao/morao biti) placen.

Ipak, za igraca poput njega, koji je obezbjedjen finansijski, mislim da je ovo zivi smor.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Pošto su Radonjić i momci protutnjali 8-) kroz prvu fazu košarkaške lige šampiona, ostavili bogati Bajern iza sebe, i Strazbur, sutra kreće sa borbama u top 16 fazi EL.
Protvnik je EFES, Dušana dude Ivkovića. Ekipe kao Efes nikako ne leže Zvezdi, imaju jako pokretljive centre i krilne centre u vidu Danstona i Tajusa, Brwona i ŠArića koji lako mogu neutralisati Cirbesa i Milera, koji su okosnica napada uz Stefana Jovića. Takođe i Granger je dobar odmbrambeni igrač, kad je u igri on će se ganjati po odbrani sa Jovićem, dok vjerujem da će Ertela kriti u odbrani protiv Jovića, neko drugi će prljav posao obavljati, ČEdi Osman prije svega(ako bude i igrao, negdje pročitah da nešto nije u vinklu sa njim).
Sutra ako se mislli pobjediti bekovska linija Gudurić, Lazić, Dangubić, Simonović (kao neko ko dobro šutira ove sezone) mora odraditi dobar posao uz Jovića i Rebića. Micić teško da će terena vidjeti, samo u slučajnu ne daj Bože. Valdja je Dangubić spreman da bar odbranu mlati na Dibleru :D
Šanse su onako objektivno male, ali tamo u Abdi Ipekli se odigra uvijek dobro, možda tako i bude sutra, i ako bude poraz nije jaukati, i kuditi radonju i momke, teško je dole i jačim rosterima, još je Efes, ko za inat u dobroj formi.
  • 1
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • 329

Ја одвратнију екипу од Панате нисам видео дуго год[…]

Волео бих га у Звезди,али мислим да је ово прави п[…]