Stare teme
Korisnikov avatar
By Antoine
Jaycee Carroll napisao:
dachakg napisao:
Jaycee Carroll napisao:Dajte Bogdanovica i Westermanna ili Gordica za Micica.
:naughty:
on sledece sezone ide kod nas! ;)
Hahahahaha kako da ne,nasa filijala da vam da igraca,dobicete Cakarevica pa lomite glavu ako hocete :lol:
Plašim se da je Mega jedino filijala zalizanog i da će Vasa otići onome ko ponudi više. U tom slučaju nemamo šta da tražimo...
Korisnikov avatar
By milan2904
skeva napisao:Ja sam se plasio da je Micic bezmud igrac, da je samo talenata u najavi kao sto smo ih imali mnogo do sada. Ali ovo sto gledam je nevjerovatno! Ovo sto taj momak ima se ne stice, ovo je cisti kosarkaski smek :D . Mega sada moze izgubiti i 20 razlike, ali pokazala je da moze igratia ABA ligu na visokom nivou uz konkretna dva crna pojacanja.

Gale, ne zezaj se nego stavljaj sliku, ne moze mu Gagic nista, iako se mora priznati da je dobar, ne samo ovu utakmicu, dobar je u poslednje vrijeme.
E ovo se zove talentovana ekipa!Mega nece dovoditi crnce za aba ligu,bice cetvri lagano!Patrizan igra skroz pogresno,onak zadnji napad kada je Boban napravio nemarnu treba da im posluzi kao putokaz,ako njega izbace zavrsili su posao!
Korisnikov avatar
By Vuk
Gale,vraca se Gagic, ima nade!
Korisnikov avatar
By dachakg
Jaycee Carroll napisao:
dachakg napisao:
Jaycee Carroll napisao:Dajte Bogdanovica i Westermanna ili Gordica za Micica.
:naughty:
on sledece sezone ide kod nas! ;)
Hahahahaha kako da ne,nasa filijala da vam da igraca,dobicete Cakarevica pa lomite glavu ako hocete :lol:
ako cemo vec tako,jeste vasa filijala,ali on je zvezdin igrac! ;) a i onako mladja ce da ponudi vise! ;)
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 53
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]