Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
Salvatore Guliano napisao: Uto Sep 12, 2023 1:54 pm
Valderama napisao: Uto Sep 12, 2023 1:51 pm Biće zanimljivo kako će sarađivati sa Teom. Čašica, pljuga, hejt prema teretani, olako shvatanje iscrpljujućih treninga...čeoni sudar sa Ivanovićem strogom radnom etikom i strahovladom. :mrgreen: :lol:
Kakav skup Teo, Neda, Deda i Bjelica, uz Kuzmića, Mitrovića i Lazića, preozbiljna domaća ekipa pre jedno 5 godina.
Da je 2018, bila bi to ravnopravna borba za F4. Zakasnismo 5-6 godina
Korisnikov avatar
By skeske
Ovaj tim Zvezde, zakljucno sa Bjelicom, moze biti 5-6, a moze biti 15 na tabeli, tacno covjek ne zna sta da ocekuje. Sve zavisi od klika, uigranosti, sposobnosti nekih igraca da odigraju poslednji ples ili da se sacuvaju povreda.
Jedva cekam pripremne turnire (mislim da je nova utakmica u subotu) da vidim Tea i Belog u timu. Takodje i ostale momke poput Jaga, Simona, Tobija... Mozda nece biti uspjesna sezona, ali ce biti brutalno zanimljiva.
Kljuc je pocetak, prvih 10 kola ce nam odrediti put, ako pocnemo dobro (sto je malo vjerovatno zbog neuigranosti i rasporeda), bice i euforije, bice pakao svako domacinstvo, prepuna arena gdje ce se traziti karta vise. Takodje vjerovatno i najkvalitetniji derbi u novijoj istoriji je pred nama, bas bi bilo lijepo da to sve prodje kako treba kao u EL prosle godine.
Korisnikov avatar
By MileBL
Da li je nedovodjenje Alekse Avramovica nas najveci igracki promasaj u poslednjoj deceniji?
A bio je na korak od potpisa
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
MileBL napisao: Sre Sep 13, 2023 12:55 pm Da li je nedovodjenje Alekse Avramovica nas najveci igracki promasaj u poslednjoj deceniji?
A bio je na korak od potpisa
Pa vidi, u tom trenutku kad je došao u KKP na tržištu skoro da nisi mogao da nađeš domaćeg EK igrača da potpišeš, tako da jebem li ga. Plus je Aleksa u tom trenutku bio klasični divljak na poziciji skorera u Estudijantesu, ovo što je odigrao u repki, nikada do sada nije igrao ni u KKP, tako da je meni ovo vrlo pozitivno iznenađenje.

Možda je vaš veći promašaj što niste potpisali Stefana Jovića prošle godine... Možda samo... Jer vi krećete sezonu sa Nedovićem, Markovićem, Adamsom i Džonijem... Gde je bilo mesta za 4 igrača bilo je i za 5 ;)

Svakako najveća nepravda kod vas je načinjena ka Ognjenu Dobriću, dečko je uvek davao sve što ima i može, donosio vam trofeje i pobede, a vi mu niste nikad dali pravu šansu i odrešene ruke u smislu da bude prva opcija na svojoj poziciji. Procvetao je on bio i kod Duška lani, pa mi je još više čudno to što je otišao. Naravno, mislim da je za njega Bolonja idealna sredina, pogotovo kad se uzme u obzir da će igrati kod Skariola. Mnogo manje pritiska, uživaće Ogi tamo i drago mi je zbog njega, a plus će i zaraditi fine novce. Ne bi me čudilo da za 2 godine tamo eksplodira.
Korisnikov avatar
By MileBL
Bio bi Avramovic bolji u KKP da nije Panter ispred njega, i tu je zakinjen
Avramovic u trenutku dolaska u KKP je bio jedan od najboljih domacih resenja koja su mogla napraviti iskorak u karijeri, ozbiljan skorer na EC nivou a domaci igrac, sad sto neki nisu to prepoznali jbg
Korisnikov avatar
By Zex88
Gledao ja.. Alba je delovala tanko dosta..U laganom ritmu smo ih rešili..
Šta te zanima konkretno?

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Lepus
Je l' prenosio neko ili ?

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Lepus napisao:Je l' prenosio neko ili ?

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Arena sport prenosi turnir..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока