Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja nekako ocekujem da ovo prvenstvo obelezi Francuska.. Mislim da ce Belgija biti neprijatno iznenadjenje..
Korisnikov avatar
By The Answer
Krecemo a?

Napred Madjarska, sve najgore Portugalcima I Francuzima!
Korisnikov avatar
By Zex88
Francuzi bolji za sad,ali lako je moglo biti drugacije..Domacinsko sudjenje..Pogotovo kad Evra napravi glupost..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Zex88
Paje resio majstorijom..Tanki Francuzi na startu..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Slazem se sa Zeksom. Nisam zadovoljan onim sto je Francuska prikazala. Po ovom prvom mecu, iako je rano, rekao bih da ce to cetvrtfinala i da tu ispadaju.
Dimitri Paje je veliki majstor i danas je bio najbolji igrac Francuza. Probijao po strani, driblao, asistirao i postigao pogodak. Nadam se da bi mogao kdo Murinja u Junajted. Prerastao je Vest Hem.
Ziru takodje danas odradio svoj deo posla. Centarsut je bio odlican, ali ipak je on prevario golmana i dao gol. Ipak fali Benzema za rotaciju.
U vezi im fali organizator igre. Nasri je propao, a Kabaj nije ta klasa. Cak nije ni igrao. Tu im fali Valbuena. Na krilu su dobri, ali nekako mi se cini da Grizman nije igrac za velike meceve. Koman i Marsial su mladi bez isksutva, vidicemo koliko oni mogu. Paje danas najbolji, vidicemo da li moze ceo turnir da igra dobro.
Odbrana im je suplja posle povreda Debusia, Varana, Sakoa, Zume i Metjua. Najvise im fali Varan na stoperu, a bekovi koliko su iskusni toliko su i spori, a nisu nesto preterano sigurni u defanzivi.
Ljoris je zadnjih 7-8 godina medju najboljim golmanima u Evropi, uvek u formi.

Sto se tice Rumuna necu isticati nikog od pojedinaca, posto nisam ni pratio prvo poluvreme. Kao ekipa igraju cvrsto i defanzivno. Mogu da naprave probleme iz prekida ili iz nekih gresaka protivnika. Umeju da cuvaju loptu, igrace cvrste utakmice, ako ne prime vise od gola mogu da pobede ili odigraju nereseno na ostala dva meca, posto sam siguran da mogu i da stave jedan gol protivnicima.

Evo sastava ko nije gledao:

Slika
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Cijenim da je kod Francuza sindrom prve utakmice, pretanko su odigrali za onakvu ekipu. Zato što nema Lakazeta i Ben Arfe, želim im da što prije ispadnu.

Rumuni ostavili sjajan utisak, nadam se da će izdevetati šipuse, i proći dalje. Nezasluženo izgubili.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Danas prenose Albanija-Svajcarska, ma daj molim te :shock:

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By Poska
Мислим да ће данас Енглеска-Русија бити смор меч. Мада нисам гледао ни једне ни друге одавно, овако знам да су Енглези убацили неке нове играче, па можда и не буде, да је меч једно 6 месеци раније, то би била успаванка. :)

Албанија-Швајцарска меч баш за избегавање прогнозе. Никада не знаш да ли ће пола тима Швајцарске да се осети носталгично и мало попусти.

Ево, знао сам да ће МО да каже да би могао код Муриња. Е па неће код Муриња, остаје у Вест Хему! Иначе он је и у прошлој сезони потписао нов уговор на полусезони.
Korisnikov avatar
By The Answer
BogdanB napisao:Danas prenose Albanija-Svajcarska, ma daj molim te :shock:

Meni se cini da od kad znam za sebe I od kada aktivno pratim (SP 1994 u SAD) prenose se sve utakmice sa evropskih I svetskih prvenstava, nije to kosarka.
Korisnikov avatar
By Pavac
The Answer napisao:
BogdanB napisao:Danas prenose Albanija-Svajcarska, ma daj molim te :shock:

Meni se cini da od kad znam za sebe I od kada aktivno pratim (SP 1994 u SAD) prenose se sve utakmice sa evropskih I svetskih prvenstava, nije to kosarka.
Au brate mili, koliko ti onda imaš godina? :D
Da, sve se prenose, tako je bilo i svetsko 2010 ( koje sam jedino aktivno i pratio, ovo ostala prvenstva mi se nisu sviđala )
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]