Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Peno MVP U16 prvenstva Evrope, Stojanovic MVP NIJT Belgrade, Glisic ucesnik Dzordanovog kampa za najbolje igrace do 16 godina.... Nismo uopste tako tanki, ovaj kombinovan sastav ima sasvim finu persepktivu. Tesko da ce neko od njih biti superstar, ali skoro svako od ovih igraca moze da se nada seniorskoj karijeri.

Simic ima los sut (imao ga je i Dangubic, tj, ima ga jos uvek), ali je visok za svoju poziciju, ima dobru kontrolu lopte, odlican ulaz i dobru odbranu. On ti dodje nesto kao Demarkus Nelson ove ekipe. Djokovic i Peno su dosta dobri kreativci.
Korisnikov avatar
By miki
Spisak je manje-vise ok, dopada mi se pozivanje Dejana Kovacevica za kojeg se otimaju jos Bosna i Nemacka,kao i Harisa Cucovica na onaj turnir pionira od pre par nedelja kojeg Slovenci hoce da privole da igra za njih.Izgleda da u savezu konacno neko nesto pozitivno radi.

Jedina zamerka za ovaj spisak je pozivanje Grujica.Ja ne znam cime je on taj poziv zasluzio,pa samo u Partizanu ima boljih centara od njega kao npr Bojanic ili Anicic a kamoli sire,ali on ce verovatno otpasti tako da je nebitno.Ovaj Lazar Stevanovic je solidan igrac, vise je 4 nego 3,ali tesko da ce se i on naci u konacnom sastavu pre svega zato sto ima kvalitetnijih igraca od njega.

Ja bi vodio ove igrace:
1.Kocovic,Peno,Simic
2.Djokovic,Karadzic
3.Lazarevic,Stojanovic,Popovic
4.Pavlovic,Glisic/Radovanovic
5.Vucetic,Kovacevic
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa dobro, dobrim delom se slazemo oko sastava. Licno bih voleo da Djokovic uzima minute i na kecu, a ne samo na 2, pa sam zato izbacio Kocovica da ne bi bila prevelika guzva. Mislis li da se isplati voditi Popovica kada i Stojanovic i Lazarevic i Glisic mogu da pokriju trojku? Pogotovo sto ce Stojanovic sigurno imati mnogo minuta.

Pridruzujem se pohvalama savezu za pozivanje Kovacevica, ja sam njega da ti iskreno kazem vec bio prezalio.

EDIT: Inace, ako neko nije upoznat Albert Svajcer turnir je nezvanicno prvenstvo sveta za igrace do 18 godina. Evo spisak svih ucesnika:

Argentina
BiH
Cile
Kina
Nemacka
Engleska
Francuska
Italija
Japan
Svedska
Srbija
Slovenija
Spanija
Turska
Ukraina
SAD
Korisnikov avatar
By miki
Pa ja bi stavio Kocovica na spisak jer je decko to stvarno zasluzio.Igra fantasticno JJL i 2 Ligu Srbije i trebalo bi ga nagraditi.A sto se tice Popovica ne verujem da ce on nesto puno igrati i ako bude u sastavu ali bi pre njega vodio nego recimo Ostojica ili Bjelobabu koji su mi vise 4 mislim da moze vise da doprinese od njih.Ako Mijatovic bude vodio Glisica na ovaj turnir verovatno ce ga voditi i na EP U18 a na SP U 17 ce se 100% naci sto znaci da najverovatnije nece igrati EP U16 tj. njegov uzrast jer bi bilo stvarno previse da igra 3 prvenstva u roku od mesec dana,ali dobro tu imamo Simanica tako da i nije veliki hendikep.

Bice ovo dobar turnir sve ekipe sem Amera dolaze u najjacim sastavima bice extra ako budu bili streamovi da se isprati turnir.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pazi, ja nekako mislim da ako je vec stavio Pena i Glisica na spisak, da ce i da ih vodi. Slazem se za Kocovica da je zasluzio da igra, samo opet pored Pena, Simica i Djokovica pitanje koliko ce prostora imati. Da se ne lazemo ipak je manji prospekt od pomenute trojke.

Bjelobabu ne bih vodio ni slucajno, a Ostojic mi je solidan atleta (mada je to i Popovic), sta znam.. Mozda najbolje ne voditi ni jednog ni drugog nego gurnuti Lazarevica na 3, a povesti 5 klasicnih visokih igraca :think: Tipa da idu Pavlovic, Glisic, Radovanovic, Vucetic i Kovacevic. Sa tim da Glisic mozda ukrade neki minut na 3, ako je moguce.
By Park
Karaburac napisao:Pa dobro, dobrim delom se slazemo oko sastava. Licno bih voleo da Djokovic uzima minute i na kecu, a ne samo na 2, pa sam zato izbacio Kocovica da ne bi bila prevelika guzva. Mislis li da se isplati voditi Popovica kada i Stojanovic i Lazarevic i Glisic mogu da pokriju trojku? Pogotovo sto ce Stojanovic sigurno imati mnogo minuta.

Pridruzujem se pohvalama savezu za pozivanje Kovacevica, ja sam njega da ti iskreno kazem vec bio prezalio.

EDIT: Inace, ako neko nije upoznat Albert Svajcer turnir je nezvanicno prvenstvo sveta za igrace do 18 godina. Evo spisak svih ucesnika:

Argentina
BiH
Cile
Kina
Nemacka
Engleska
Francuska
Italija
Japan
Svedska
Srbija
Slovenija
Spanija
Turska
Ukraina
SAD
Samo da napisem za ovaj turnir sto se tice BIH da je Dragan Bajic postavljen za trenera iako je Ljubomir Vidacic trebao da ih vodi.
Jos da kazem da Krka nece pustiti Imrana Polutka da igra taj turnir.Steta jer ce BiH biti sigurno oslabljena na centarskoj poziciji posto se po najnovijim informacijama i Markus Loncar dvoumi hoce li zaigrati..
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pre dva dana na sajtu KSS-a ( http://www.kss.rs/Vesti/Vesti2.htm#1174) je izasao spisak igraca za U18 Albert Svajcer turnir koji se prilicno razlikuje od onog koji je bio objavljen pre nekog vremena na sajtu samog turnira. Evo sada puni spisak po pozicijama:

1) Kocovic (Mladost Cacak), Starincevic (Zemun), , Simic (Smederevo), Andjelkovic (Zvezda), Peno (Barselona)

2) Ciric (Mladost Cacak), Djokovic (Mega), Lazarevic (Zvezda), Carapic (Borac Cacak)

3) Matija Popovic (Mega), Bjelobaba (Mega),

4) Nikola Pavlovic (Vrsac), Nikola Kostic (Vrsac), Ostojic (Zvezda)

5) Vasilije Vucetic (Olimpija), Dejan Kovacevic (Bajern)

U odnosu na prvi spisak koji se bio pojavio, fale mladji igraci Voja Stojanovic, Milos Glisic, Vanja Marinkovic, kao i igraci koji su noseca generacija Stevanovic, Karadzic, Koracin, Grujic i najvece iznenadjenje Radovanovic!

Moram da priznam da mi se prvi spisak daleko vise dopadao.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Odredjen je sastav koji putuje na Albert Svajcer turnir:

1) Kocovic, Starincevic, Simic, Peno
2) Djokovic, Carapic
3) Lazarevic, Ostojic
4) Pavlovic, Kostic
5) Kovacevic, Vucetic

Veoma cudan balans ekipe. Verovatno ce se Carapic pomerati cesto na 3, Ostojic na 4, a Kostic na 5 po potrebi. Ipak Kocovic, Starincevic, Simic i Peno su svi po vokaciji plejevi, dok je realno to i Djokovic mada moze i na 2. Videcemo bas kako ce ovo izgledati. Inace svi igraci sem Pena su 96'
Korisnikov avatar
By miki
Ni meni se ne dopada ovaj drugi spisak,a pogotovo finalnih 12.
Pretrpana pozicija pleja,to je vise nego ocigledno.Nema sanse da se stvori prostor za svu cetvoricu,po meni ako je Bucan resio da ne vodi igrace '97 i mladje nije trebao da vodi ni Pena da bi se stvorilo vise prostora na kecu.Iznenadjenje su mi Carapic i Kostic.Ne znam kakvu je sezonu Carapic imao posto Borac nije igrao ove godine JJL po meni bolja opcija bi bio Karadzic,a Kostic je imao sasvim solidne brojke u JJL ali mislim da nije kvalitetniji od recimo Radovanovica ili Jekovica,pa i Kenana Karahodzica iz Unicaje (kad smo vec zvali ovog Kovacevica da bi ga kaprisali mogli smo i Karahodzica koji je jako zanimljiv igrac).
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 30

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Sezona 25/26 nismo ostvarili rezultat, nismo afirm[…]