NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
Korisnikov avatar
By Antoine
Dobri mečevi sinoć. Melo Trimble 24p protiv Hoyasa, inače, ko ne zna, za Maryland igra i Michal Cekovsky. Solidan meč Wildcatsa, Tyler Ulis pokazao smisao plejmejkera, i pored lošeg šuta za tri: 6 as bez izgubljene lopte. Denzel Valentine sa fenomenalnim triple doubleom protiv Kansasa: 19p, 12as, 12sk. Perry Ellis sa druge strane 21p. Buddy Hield utrpao 30 Memphisu. Wichita St iznenađujuće poražena od Tulse, Baker 23p. Sve moji ljudi.

Da ne ostane nezabeleženo, 20p Alekse Jugovića za Tennessee Tech pre par dana.
Korisnikov avatar
By Jomer
@toine vidim na spisku Rakicevica iz zvezde, on je dosta cenjen na spanskim forumima, Bafalo-Bufalo kao koledz koliko je to dobra sansa za njega i njegov napredak, i mislim da je on vise krilo nego sto je bek
Korisnikov avatar
By Antoine
Jomer napisao:@toine vidim na spisku Rakicevica iz zvezde, on je dosta cenjen na spanskim forumima, Bafalo-Bufalo kao koledz koliko je to dobra sansa za njega i njegov napredak, i mislim da je on vise krilo nego sto je bek
Jedan od forumaša je baš Nikolin otac, ne želim da otkrivam ko je u pitanju, pa evo onoga što sam napisao dotičnom kada smo se dopisivali na ovu temu:

Buffalo je zdrava sredina. Grad je ok, mnogo različitih kultura, odlična klopa. I svi su ludi za sportom.

A Bullsi su u periodu stvaranja dobrog tima. Žao mi je samo što je Bobby Hurley otišao, čuo sam mnogo toga dobrog o njemu i žao mi je što Nikola neće sarađivati sa njim. Ne znam kakav je Nate Oats, bio je prvi asistent Hurleyu, pa je pitanje da li će pokušavati da nešto promeni ili da zadrži stari sistem. Ono što je dobro je da su ambiciozno ušli u sezonu, zadržavši 5 od 6 najboljih igrača iz prošlogodišnjeg March Madness tima. Ono što je loše je što je pre neki dan igrač oko kojeg je sve trebalo da se vrti Justin Moss izbačen iz tima jer je sa još dva saigrača ukrao novac kolegama iz fudbalskog tima. Koliko ja vidim Nikola je neki swingman, dvojka/trojka, ima li nekoh nagoveštaja na kojoj poziciji ga planiraju?

U svakom slučaju, trebaće mu mnogo strpljenja. Moraće postepeno da se izbori za mesto, malo su tamo nepoverljivi prema došljacima, ali će imati fantastične uslove za rad i napredak. Drago mi je što ste se javili, nadam se da će se sve brzo ozvaničiti, pa da vidimo kakvi su prvi utisci.
By luki
Jomer napisao:sa sinocnih utakmica

Jovanovic 14p 11s
Ristic 2p 2s
Ristic izgleda krenuo stopama/najveceg centarskog talenta koji je posle divca dosao u Partizan kako je to nekada govorio tegeltija/Milutinova, sve je gori i sve slabije brojke ima kako vreme prolazi.Jedina sreca u svemu je sto ce imati diplomu prestiznog univerziteta.
Korisnikov avatar
By Zex88
Kakav osećaj za filing imam.. Pre neki dan sam pričao da Ristić ne napreduje kako bi trebalo..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Lepus
Je l' gledao ko od vas Ristica prosle godine, a pogotovo ove da moze reci da nije napredovao? Ili i vi kao i sam, ako se sjetim, bacim pogled na stranicu NCAA i vidim kako je odigrao sinoc/preksinoc ?
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kada je Ristic otisao u NCAA i izabrao da studira umesto da igra Evroligu ja sam digao ruke od njega.
Korisnikov avatar
By Zex88
Lepus napisao:Je l' gledao ko od vas Ristica prosle godine, a pogotovo ove da moze reci da nije napredovao? Ili i vi kao i sam, ako se sjetim, bacim pogled na stranicu NCAA i vidim kako je odigrao sinoc/preksinoc ?
Pa od najvećeg talenta iz generacije 95 sam svakako očekivao više ili misliš da je 15-ak minuta i 5p na koledžu pokazatelj da napreduje kako se očekivalo? Njemu će po ovom trebati minimum 3 godine koledža da se probije..
Da ne bude zabune,nisam mislio da li je unapredio neki kvalitet svoje igre već da ide previše sporo kroz razrede..
O igri ne mogu,nisam ga gledao ove sezone..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
  • 1
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 230
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]